Horoscopul zilei de 3 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 martie 2019

În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. Ziua aceasta va fi plină de evenimente trăite intens din punct de vedere relațional.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 martie 2019

Viața ta se derulează într-un ritm monoton. Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate simțurile. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 martie 2019

Pentru a rămâne conectată la propria persoană, este important să anulezi orice simțire, persoană sau lucru care încearcă să te distragă, într-un fel sau altul. Modul în care fiecare dintre noi își ”încarcă” bateriile este ceva mult prea personal pentru a putea fi contestat de cei care nu rezonează cu chestia în sine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 martie 2019

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Siguranța de sine este ceva care nu îți lipsește.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 martie 2019

Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile te invită să dai frâu liber imaginației pentru a reuși să ieși din anonimat. Modul în care decurg lucrurile între tine și partener îți confirmă că ai ajuns la o maturitate emoțională de care nu te credeai capabilă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 martie 2019

Ești o persoană creativă și nu sunt puține situațiile în care te bazezi pe această caracteristică a personalității. Ziua decurge conform planului, dar la un moment dat simți că nu ești în echilibru din punct de vedere psihic. Vei dori să te retragi din mijlocul oricărei activități în care te vei afla.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 martie 2019

Vremea bună de afară te îndeamnă să faci mai multă mișcare. Îți dorești să faci asta mult mai des decât până în prezent, dar pentru asta știi că ai nevoie de un plan. Organizarea este foarte importantă. Îți displace peste măsură faptul că majoritatea oamenilor din viața ta se complac într-o stare perpetuă de victimizare.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 martie 2019

Onestitatea este într-adevăr o caracteristică a evenimentelor care poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației profesionale în care te afli.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 martie 2019

Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Chiar dacă nu accepți acest lucru despre sine, ești o fire individualistă și egoistă pe alocuri. Această zi este despre sentimentul de împlinire pe care îl trăiești doar în familie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 martie 2019

În această perioadă tensionată pe care o trăiești este important să îți îndrepți atenția către propria persoană. A fi mereu acolo pentru cei dragi este un comportament consumator de energie, mai ales psihică. Mai mult decât atât, obiectivele tale profesionale au nevoie de o restructurare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 martie 2019

Astăzi îți este dificil să te ții de planurile pe care le ai stabilite cu prietenii. Ai o stare de spirit apatică și tot ceea ce vrei este să te odihnești. Îți scufunzi gândurile în lectura unei cărți și visezi cu ochii deschiși la cum ar arăta viața ta dacă ai avea parte de oportunitățile potrivite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 martie 2019

Te afli într-o perioadă din viața ta în care introspecția te ajută să găsești răspunsuri fezabile la încurcăturile pe care le trăiești. Deși pe alocuri îți este teamă de anumite direcții spre care te poți îndrepta în urma deciziilor pe care le iei, faci doar ceea ce îți dictează inima.
Articole astro