Horoscopul zilei de 3 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 martie 2018

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații, să începi să te asculți cu adevărat și să te pui pe primul loc. Prietenii sunt foarte importanți pentru tine. Aceștia sunt principala sursă de energie pozitivă, dar în același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt autodistrugătoare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 martie 2018

Spre mijlocul zilei, în relație, este posibil să te simți restricționată în modul în care acționezi și acest lucru va precipita situația emoțională în care te afli. Încearcă să iei lucrurile cu calm. Temperamentul tău nu reprezintă un avantaj în astfel de momente delicate.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 martie 2018

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi pe cei din jurul tău să facă la fel. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 martie 2018

O relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații din viața ta. Acesta este un astfel de moment. Dorința de a-l amâna la nesfârșit te face să suferi într-un mod exaltat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 martie 2018

Îți dorești intensitate și adrenalină. Propria viață se derulează monoton. Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate simțurile. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alegi să o faci singură.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 martie 2018

În sfârșit ai ieșit din starea apatică. Începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Activitatea de la birou și schimbul zilnic de idei creative pe care îl ai cu colegii îți hrănesc foarte mult partea intelectuală a personalității. Adori ceea ce faci!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 martie 2018

Datorită prezenței permanente a lui Jupiter, pe parcursul acestei zile vei fi foarte încrezătoare în șarmul tău și în capacitatea ta de a-ți intriga pretendenții. Ești entuziastă, optimistă și această dispoziție a ta acaparează atenția celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 martie 2018

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unii au tendința să te critice destul de dur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 martie 2018

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 martie 2018

În această zi de sâmbătă, acordă-ți timp pentru a avea grijă de tine și pentru a te răsfăța! La muncă, uneori ești cât se poate de ocupată și de aceea renunți chiar și la masa de prânz. Macăr în zilele de weekend să te alimentezi corespunzător și să te menajezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 martie 2018

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă. Nostalgia și gândurile negative te doboară. Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 martie 2018

Toate lucrurile din viața ta se află sub o aură caldă. Familia, prietenii, apropiații simt căldura pe care o emani. Ești o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi de sâmbătă este dedicată proiectelor personale.
Articole astro
 Urmărește ultimele
noutăți în format video
Play