Horoscopul zilei de 3 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 mai 2020

Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Chiar dacă nu accepți acest lucru despre sine, ești o fire individualistă și egoistă pe alocuri. Această zi este despre sentimentul de împlinire pe care îl trăiești doar în familie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 mai 2020

Familia extinsă nu mai este pentru tine un punct de referință. Tot ceea ce contează acum pentru tine este legătura pe care o ai cu partenerul de viață. Ai învățat, în timp, să nu mai pui preț pe sfaturile altora deoarece tu ești singura care poate lua decizii care să vizeză o viață armonioasă și echilibrată.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 mai 2020

Ai început să faci destul de multe lucruri pentru propria persoană și acest lucru te ajută să mai scapi de starea de anxietate. Deși neîncrederea în propriile abilități este destul de evidentă în cele mai multe situații, atunci când lucrezi sub presiune, funcționezi cel mai bine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 mai 2020

În această perioadă din viața ta, investești timp și energie în dezvoltarea personală. Pentru a-ți menține motivația la cote maxime ai nevoie de noi obiective profesionale. Aici, în carieră, întâmpini destul de multe dificultăți atunci când îți dorești să te remarci.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 mai 2020

Noile planuri și rezoluții prind formă atunci când determinarea de care dai dovadă este constantă și susținută. Schimbările de care ai parte în plan personal îți dau șansa de a te pune pe primul loc, chiar dacă dintotdeauna ai preferat să renunți la tine în raport cu cei din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 mai 2020

Majoritatea deciziilor pe care le iei tind să fie duplicitare. Confuzia pe care comportamentul tău o induce persoanei iubite face ca armonia din relația voastră să se disperseze. Din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în acest sens. Ești singura care deține răspunsurile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 mai 2020

Pe parcursul acestei dimineți îți va fi destul de greu să ieși din bula de confuzie în care te afli. Nu te forța în niciun fel! Oferă-ți timpul de care ai nevoie pentru a integra tot ceea ce trăiești. Dacă relaxarea de peste weekend nu îți este suficientă, încearcă să faci orice poate a aduce un plus de vitalitate în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 mai 2020

În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. Ziua aceasta va fi plină de evenimente trăite intens din punct de vedere relațional.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 mai 2020

Reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat, și anume obiectivele profesionale. Deși uneori te simți inhibată de cel de lângă tine, astăzi îți exprimi sentimentele într-o manieră deschisă și degajată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 mai 2020

Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate sectoarele vieții. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 mai 2020

Nostalgia și gândurile negative te doboară. Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Nu sunt mulți cei care care îți oferă în mod necondiționat susținerea și afecțiunea de care ai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 mai 2020

Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane. Deși te-ai obișnuit cu astfel de cereri, este momentul potrivit să renunți la ele. Nimeni nu poate să îți modeleze viața după propria voință dacă tu nu le oferi această posibilitate.
Articole astro