Horoscopul zilei de 3 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 mai 2019

Este important să intregrezi cu succes în viața ta contexte sociale în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie. Astăzi nu o să poți însă să faci asta. Obligațiile profesionale pe care le ai te rețin până târziu la birou.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 mai 2019

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 mai 2019

În raport cu anumite persoane din viața ta trebuie, în primul rând, să accepți că vă aflați în aceiași echipă. A încerca să lupți pe cont propriu te îndepărtează de scopul în sine și îți creează mult mai multe frustrări decât te aștepți. Acceptă-ți vulnerabilitățile!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 mai 2019

Procesul de maturizare profesională în care te afli parcă nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se ”mișcă„ în favoarea ta. Nimic din ceea ce faci nu va rezona mai mult decât acum în tot ceea ce reprezinți tu ca persoană, ca femeie, ca mamă, ca prietenă etc.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 mai 2019

Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Dacă ești singură, întâlnești o persoană care te intrigă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 mai 2019

Conversațiile despre tot felul de subiecte tabu te fac să te apropii mai mult de cei din jur. Odată ce descoperi modalitatea unora de a acționa, îți este mult mai ușor să te ”mulezi” pe modul în care se desfășoară lucrurile. Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 mai 2019

Lipsa unei ”maturizări financiare” te face întotdeauna să ajungi în impas. Fiecare decizie pe care o iei are un impact profund, mai ales asupra echilibrului tău interior. Fii înțeleaptă! Interesul celorlalți în raport cu persoana ta tinde să fie înșelător. Încă ai rămas o fire credulă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 mai 2019

Deși astăzi alegi să nu mergi la birou pentru a te odihni, mintea îți stă doar la proiectele pe care le coordonezi. Pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare. Îți plac provocările. Simțul estetic te ajută mult în tot ceea ce faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 mai 2019

Nimeni nu poate contesta că nu ești o prezență sublimă astăzi. Starea ta jovială îi atrage în mreje pe cei din jur. Spre finele zilei preferi să te relaxezi la un eveniment cultural. Alegi din ce în ce mai des astfel de activități pentru că te ajută la dezvoltarea personală.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 mai 2019

Ești o fire individualistă și egoistă pe alocuri. Maniera în care se produc lucrurile la birou te face să te gândești la schimbarea locului de muncă. Conflictele au ajuns un laitmotiv în acest sector al vieții tale, iar faptul că ai posibilitatea să te îndrepți spre altă direcție, te ajută să iei o decizie definitivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 mai 2019

În cadrul relației personale, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este autentică. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor. Îți place să fii iubită și acest sentiment îți dă multă încredere într-un viitor împreună.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 mai 2019

Prețul ridicat este de multe ori perceput ca fiind etalonul calității. Cu toate astea, odată ce te vei decide să îți redecorezi locuința, o să îți dai seama că această teorie nu este valabilă. Selectarea lucrurilor de care ai nevoie devine pentru tine un real proces construit din mai mulți pași.
Articole astro