Horoscopul zilei de 3 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 mai 2018

Deși astăzi alegi să nu mergi la birou pentru a te odihni, mintea îți stă doar la proiectele pe care le coordonezi. Pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare. Îți plac provocările. Simțul estetic te ajută mult în tot ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 mai 2018

Nimeni nu poate contesta că nu ești o prezență sublimă astăzi. Starea ta jovială îi atrage în mreje pe cei din jur. Spre finele zilei preferi să te relaxezi la un eveniment cultural. Alegi din ce în ce mai des astfel de activități pentru că te ajută la dezvoltarea personală.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 mai 2018

În cadrul relației personale, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor. Îți place să fii iubită de el și acest lucru îți dă multă încredere într-un viitor împreună.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 mai 2018

Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Ești o fire individualistă și egoistă pe alocuri. Maniera în care se produc lucrurile la birou te face să te gândești la schimbarea locului de muncă. Conflictele au ajuns un laitmotiv în aceste sector al vieții tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 mai 2018

Această zi este despre sentimentul de împlinire pe care îl trăiești doar în familie. De cele mai multe ori îți neglijezi cariera doar pentru a fi prezentă în sânul celor dragi. Pentru tine o astfel de viață îți aduce împlinire. Legătura emoțională pe care o ai cu cei din jur este profundă și autentică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 mai 2018

A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat în contextul profesional actual. Este important pentru echilibrul tău interior să te simți direct implicată în propria fericire. Atmosfera tensionată din plan personal te obligă să iei decizii radicale cu privire la unele aspecte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 mai 2018

Prietenii și legăturile emoționale pe care le ai cu ei sunt importante pentru tine. Practic sunt principala sursă de energie pozitivă, dar în același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt autodistrugătoare. Sunt multe situații în care te neglijezi pentru ei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 mai 2018

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații din viața ta. Trebuie să începi să te asculți cu adevărat și să te pui pe primul loc. La birou ești mereu dată la o parte de alți colegi pentru că nu ai curajul să îți susții punctul de vedere. Oricine ar profita de vulnerabilitatea ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 mai 2018

În relația personală este posibil să te simți restricționată în modul în care acționezi. Încearcă să iei lucrurile cu calm și să vorbești deschis despre modul în care resimți atitudinea autoritară a partenerului. Majoritatea planurilor stabilite pentru această zi îți oferă prilejul de a colecționa amintiri frumoase.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 mai 2018

Temperamentul tău exploziv nu reprezintă un avantaj în momentele delicate de care ai parte la birou. Atitudinea colegilor lasă și ea de dorit și de aceea ajungi din nou la conflicte. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional. Ai nevoie și de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 mai 2018

Ești întotdeauna o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie să avansezi cu anumite detalii pentru a nu râmâne în urmă cu obiectivele stabilite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 mai 2018

Majoritatea intrigilor care au loc la birou îți afectează motivația. Deși susții că nu te lași afectată de ceea ce se întâmplă, acest lucru se observă în randamentul scăzut din ultima perioadă. Este de luat în considerare și o mică vacanță pentru a te odihni și a-ți reîncărca bateriile.
Articole astro