Horoscopul zilei de 3 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 iulie 2021

Onestitatea este într-adevăr o caracteristică a evenimentelor care poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației profesionale în care te afli.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 iulie 2021

Pentru a rămâne conectată la propria persoană, este important să anulezi orice simțire, persoană sau lucru care încearcă să te distragă, într-un fel sau altul. Modul în care fiecare dintre noi își ”încarcă” bateriile este ceva mult prea personal pentru a putea fi contestat de cei care nu rezonează cu chestia în sine.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 iulie 2021

Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile te invită să dai frâu liber imaginației pentru a reuși să ieși din anonimat. Modul în care decurg lucrurile între tine și partener îți confirmă că ai ajuns la o maturitate emoțională de care nu te credeai capabilă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 iulie 2021

În ceea ce te privește, prietenii sunt foarte importanți. Aceștia sunt principala sursă de energie pozitivă. În același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt un dezavantaj în raport cu propriul echilibru emoțional. Ai nevoie să te concentrezi și pe propria persoană.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 iulie 2021

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Deși sistemul tău de valori este foarte bine definit în mintea ta, cei din jur reușeșc să te facă să acționezi împotriva propriei voințe, cel puțin la nivel inconștient.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 iulie 2021

Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Din păcate, ești o fire care se expune foarte mult. Mai ales în situațiile ce prezintă un anumit grad de competiție, este indicată diplomația.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 iulie 2021

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații, să începi să te asculți cu adevărat și să te pui pe primul loc. Prietenii sunt foarte importanți pentru tine. Aceștia sunt principala sursă de energie pozitivă, dar în același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt autodistrugătoare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 iulie 2021

Nu le permite celor din jur să se folosească de capacitatea ta de analiză pentru a-și crea avantaje în fața altora! Haosul din viața ta este de necontrolat și te face să îți întorci atenția din fața lucrurilor cu adevărat importante. Treci de la o extremă la alta și nu știi ce simți cu adevărat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 iulie 2021

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse ”sub lupă”. Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, este evident că ai alege prima varianta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 iulie 2021

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Siguranța de sine este ceva care nu îți lipsește.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 iulie 2021

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 iulie 2021

Compromisurile în plan personal ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane.
Articole astro