Horoscopul zilei de 3 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 iulie 2020

Tranziția de care ai parte în plan profesional te ajută să îți menții în echilibru motivația. Universul pare că te ghidează spre zone în care siguranța de sine ”acționează” prompt, iar în acest mod reușești să te focusezi pe obiectivele pe care le ai.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 iulie 2020

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi pe cei din jurul tău să facă la fel. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 iulie 2020

Compromisurile în plan personal ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 iulie 2020

Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în viața personală. Nostalgia și gândurile negative te doboară. Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de presupușii prieteni.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 iulie 2020

Ziua de astăzi te plasează într-o poziție de leader, chiar dacă nu îți dorești asta. Vei fi focusată pe ceea ce este de făcut din prisma acestei poziții, dar nu vei uita că acest rol nu ți se potrivește. Vezi totul ca pe o provocare pe care o vei integra cu succes în propriul univers psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 iulie 2020

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești energie și timp.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 iulie 2020

Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! După o zi agitată și intensă, atmosfera relaxantă din familie îți oferă exact oaza de liniște de care aveai nevoie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 iulie 2020

Pentru a nu mai da prea multă ”putere” celor din jur, este important să impui limite clare în raport cu mai multe aspecte. Nimic din ceea ce faci nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mai ales că ai planuri mărețe în ceea ce privește dezvoltarea profesională.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 iulie 2020

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce ți-ai propus. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Sistemul tău de valori este foarte bine definit.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 iulie 2020

Ai parte de o zi incendiară din cauza disputelor în mediul online care au loc între colegi și superiori. Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de propria persoană. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 iulie 2020

În momentul de față, viața nu se ridică la nivelul propriilor așteptări. Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 iulie 2020

Uranus preia toată energia negativă care gravitează în jurul tău pentru ca tu să simți armonie și echilibru. Atunci când vine vorba de ceea ce simți, trebuie să lași loc autenticității. Îți va fi foarte dificil, pe termen lung, să te prefaci, ascunzându-ți adevăratele sentimente.
Articole astro