Horoscopul zilei de 3 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 iulie 2018

Pentru tine nimic nu va imposibil astăzi în ceea ce privește viața amoroasă. O să fii radiantă și fermecătoare. În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 iulie 2018

Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Ești o fire individualistă și egoistă pe alocuri. Această zi este despre sentimentul de împlinire pe care îl trăiești doar în familie.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 iulie 2018

Onestitatea este într-adevăr o stare de spirit care poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației în care te afli.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 iulie 2018

Deși partenerul susține în diferite contexte că este alături de tine prin prisma sentimentelor pe care le are, îți este frică de implicațiile unei relații serioase. Nu știi să te lași iubită, mai ales de o persoană care pare că îți oferă totul fără niciun preț.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 iulie 2018

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău să te simți direct implicată în propria fericire.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 iulie 2018

Înainte de a te lăsa condusă de ambiția care îți inundă simțurile, poate este indicat să revizuiești reușitele de până acum. Ai nevoie de o analiză pertinentă în această direcție pentru a creiona cu succes ceea ce urmează. În viața personală încerci la orice pas să te asiguri de poziția celor dragi în raport cu tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 iulie 2018

Familia, prietenii, apropiații simt astăzi căldura pe care o emani. Ești o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Această zi de marți este dedicată proiectelor personale. Ai nevoie de mai mult timp alocat propriilor visuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 iulie 2018

Prietenii sunt foarte importanți pentru tine. Aceștia sunt principala sursă de energie pozitivă în ceea ce te privește. În același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt un dezavantaj în raport cu propriul echilibru emoțional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 iulie 2018

Încearcă să iei lucrurile cu calm. Temperamentul tău nu reprezintă un avantaj în unele momente delicate pe care le vei trăi astăzi la birou. Dezvoltarea personală profundă prin care treci va fi definitorie în deciziile pe care le vei lua în raport cu anumite persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 iulie 2018

În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești. Acesta poate fi motivul din cauza căruia devii atât de reticentă la ceea ce spun cei din jur în raport cu viața ta. Zilele acestea vor fi pline de evenimente trăite intens din punct de vedere relațional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 iulie 2018

Propria viață se derulează monoton. Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate simțurile. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 iulie 2018

Pe parcursul acestei dimineți îți va fi destul de greu să ieși din bula de confuzie în care te afli. Nu te forța în niciun fel! Oferă-ți timpul de care ai nevoie pentru a integra tot ceea ce trăiești. Dacă relaxarea de peste weekend nu îți este suficientă, încearcă să faci orice poate aduce un plus de vitalitate în viața ta.
Articole astro