Horoscopul zilei de 3 ianuarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Iubirea si implinirea emoțională sunt pentru tine sinonime cu fericirea. Pe tine, orice persoană cu care ai o legătură emoțională autentică, te ajută să evoluezi din punct de vedere personal. Încrederea pe care o acorzi celor din jur este un aspect clar și definitoriu al propriei personalități.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Pentru a nu mai da prea multă ”putere” celor din jur, este important să impui limite clare în raport cu mai multe aspecte. Nimic din ceea ce faci nu trebuie lăsat la voia întâmplării, mai ales că pentru noul an ce a început ai planuri mărețe în ceea ce privește dezvoltarea profesională.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce ți-ai propus. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Sistemul tău de valori este foarte bine definit.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită. Pentru a ”sparge” anumite modele de comportament care îți fac rău, este nevoie de perseverență și determinare. Nimic din ceea ce vei face în această perioadă nu îți va afecta echilibrul atins la nivel profesional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Încetezi să te mai îngrijorezi în raport cu ceea ce se întâmplă în plan sentimental. Cu toate astea, nu ești atât de naivă încât să crezi că lucrurile se vor rezolva de la sine. Ai nevoie însă de o perioadă în care să te recalibrezi și să îți setezi cu atenție prioritățile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații din viața ta. Trebuie să începi să te asculți cu adevărat și să te pui pe primul loc. La birou ești mereu dată la o parte de alți colegi pentru că nu ai curajul să îți susții punctul de vedere. Oricine ar profita de vulnerabilitatea pe care o expui.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Nimeni nu poate contesta că ești o prezență sublimă astăzi. Starea ta jovială îi atrage în mreje pe cei din jur. Spre finele zilei preferi să te relaxezi la un eveniment cultural. Alegi din ce în ce mai des astfel de activități pentru că te ajută la dezvoltarea personală.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Legătura energetică puternică dintre Soare și Saturn face ca lucrurile să se rezolve de la sine atunci când vine vorba de implicații financiare. Gândirea pragmatică a unei persoane anume din viața ta te poate ajuta să iei o decizie importantă în plan profesional.  

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Temperamentul tău exploziv cu siguranță nu poate fi considerat un avantaj, mai ales în momentele tensionate. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional și energetic. Ai nevoie de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

În relația personală este posibil să te simți restricționată în modul în care iei decizii care te vizează doar pe tine. Încearcă să iei lucrurile cu calm și să vorbești deschis despre modul în care resimți atitudinea autoritară a partenerului.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 ianuarie 2019

Repulsia și discuția în contradictoriu nu te vor ajuta să obții anumite lucruri vizate de la cei din jur. Chiar și atunci când porți un dialog deschis cu anumite persoane, îți dai seama că problemele pe care le întâmpină legătura dintre voi nu sunt reprezentate doar de diferențele de opinie.
Articole astro