Horoscopul zilei de 3 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 februarie 2019

Fiind o fire prentențioasă, ai nevoie de ceva ieșit din comun pentru a fi fericită. Dacă ai lucuri de făcut la muncă și trebuie să lași deoparte sentimentele pentru a le face cum trebuie, nu ai nicio problemă să faci asta. Atunci când te simți îngrădită de anumite persoane, simți nevoia  te izolezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 februarie 2019

Uranus preia toată energia negativă care gravitează în jurul tău pentru ca tu să simți armonie și echilibru. Atunci când vine vorba de ceea ce simți, trebuie să lași loc autenticității. Îți va fi foarte dificil, pe termen lung, să te prefaci, ascunzându-ți adevăratele sentimente.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 februarie 2019

Ai senzația că te afli într-o călătorie fără destinație. Zi după zi în viața ta apar noi provocări care îți creează stări confuze, contradictorii și tot ceea ce ști că trebuie să faci, este să ieși cu fruntea sus și din aceste bătălii. Acest gând îți ghidează pașii, ai încredere!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 februarie 2019

Chiar dacă de multe ori negi acest lucru, simți nevoia să ocupi rolul central în relație. În ceea ce privește cariera, asigură-te că te folosești de toate abilitățile de care dispui pentru a-ți atinge țelurile. Analiza propriilor sentimente nu te pune într-o lumină bună în raport cu anumite persoane importante din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 februarie 2019

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Ești fascinată de talentele cele din jur și asta accentuează lipsa încrederii în sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 februarie 2019

Misterul face parte din viața fiecăruia și de aceea trebuie să accepți că tot ceea ce trăiești poate fi învăluit, oricând, într-o astfel de aură. Mai ales atunci când vine vorba de lucruri care nu se pot afla în controlul tău, este important să accepți diversitatea.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 februarie 2019

Astăzi, înainte de a lua orice decize, ai puțină răbdare și dă-ți voie să simți! Tot ceea ce ți se întâmplă în plan profesional are efect demoralizator asupra ta. Indiferent de modul în care ți se prezintă realitatea la momentul prezent, tu ai încredere în propriile visuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 februarie 2019

Astrele îți complică viața personală. Haosul emoțional în care trăiești devine tot mai evident chiar și pentru cei din jur. Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. Această teamă nefondată te privează de experiențe interesate și care te-ar putea ajuta în dezvoltarea personală.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 februarie 2019

Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Ești o fire individualistă și independentă. Această zi petrecută mai mult în familie îți oferă o lecție adevărată despre ceea ce înseamnă sentimentul de împlinire.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 februarie 2019

Onestitatea este într-adevăr o stare de spirit care poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației profesionale în care te afli.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 februarie 2019

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău să te simți direct implicată în propria fericire.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 februarie 2019

Uranus activând tot mai mult în casa carierei face ca lucrurile de care ai parte să se transforme în posibile oportunități de a te face remarcată. Ești foarte încăpățânată atunci când acționezi în plan profesional, chiar dacă unii pași pe care îi faci pentru atingerea obiectivelor sunt ușor nesiguri.
Articole astro