Horoscopul zilei de 3 februarie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 februarie 2018

Dacă ești singură, nu te-ai decis cu privire la o întâlnire romantică care a avut loc acum câteva zile. Înainte de a lua o decize, ai puțină răbdare și dă-ți voie să simți! Ți se pare ca la locul de munca nu ești lasată să te exprimi asa cum ți-ai dori. Tot ceea ce se întâmplă are efect demoralizator asupra ta.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 februarie 2018

Singură, faci tot ce poți pentru a te simți bine în compania persoanei cu care vei lua prânzul astăzi. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familia ta se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla așa cum ți-ai dori.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 februarie 2018

Contextul profesional în care te vei afla astăzi te ajută să afli informații importante pentru proiectele personale. Cu toate astea, reușești să menții un echilibru între viața personală și carieră. Deși este weekend, mintea nu îți stă la relaxare sau distracții. Ești mult prea focusată asupra responsabilităților pe care le ai.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 februarie 2018

Astrele îți complică viața personală. Haosul emoțional în care trăiești devine tot mai pregnant. Îți este teamă la orice pas de consecințele propriilor acțiuni. Această teamă nefondată te privează de experiențe interesate și care te-ar ajuta în dezvoltarea personală. Seara acestei zile de sâmbătă este dedicată lecturii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 februarie 2018

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 februarie 2018

Următoarea perioadă va aduce cu sine mai multă claritate vieții tale sentimentale. Dacă ești într-o relație, așteaptă-te ca această zi să fie plină de romantism și afecțiune. Dacă ești singură, întâlnești o persoană care te intrigă. Fără să stai prea mult pe gânduri, dai curs invitației de a petrece seara împreună.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 februarie 2018

Scopul acestei zile este să îți limpezești mintea plină de gândurile neproductive. Deși alegi să faci doar ceea ce simți, sunt situații în care acționezi pur rațional. Aceste momente nu au fost niciodată pe placul tău. Și prietenii te cunosc ca fiind o fire sensibilă, emotivă și empatică.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 februarie 2018

Încetezi să te mai îngrijorezi în raport cu viața sentimentală. Cu toate astea nu ești atât de naivă încât să crezi că lucrurile se vor rezolva de la sine. Persoana iubită este destul de capricioasă. Având în vedere personalitatea puternică pe care o ai și tu, este important să ajungeți la un compromis.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 februarie 2018

Deși astăzi alegi să nu mergi la birou, mintea îți stă doar la proiectele pe care le coordonezi. Pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare. Îți plac provocările. Nimeni nu poate contesta acest lucru. Spre finele zilei alegi să te relaxezi la un eveniment cultural.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 februarie 2018

Pentru tine nimic nu va imposibil astăzi în ceea ce privește viața amoroasă. O să fii radiantă și fermecătoare. În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 februarie 2018

Deși partenerul susține că este alături de tine, îți este frică de implicațiile unei relații serioase. Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Ești o fire individualistă și egoistă pe alocuri. Această zi este despre sentimentul de împlinire pe care îl trăiești doar în familie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 februarie 2018

Viața sentimentală va fi pusă din nou la zid. Între tine și partener se întâmplă tot felul de lucruri iraționale. A lăsa ca lucrurile să decurgă de la sine poate nu este cea mai bună decizie de luat. Este important pentru echilibrul tău interior să te simți direct implicată în propria fericire.
Articole astro