Horoscopul zilei de 3 decembrie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Pe parcursul zilei ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Trebuie să înveți să fii mai îngăduitoare cu cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Când nu ești sigură de cursul pe care îl ia viața sau ai senzația că ai pierdut controlul asupra ei, dă-ți șansa de a rămâne în tihnă. Totodată, starea de confort emoțional pe care o resimți uneori alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Ești o maestră a cuvintelor, dar sunt mulți cei care așteaptă mai mult decât atât de la tine. Indiferent de dispoziția pe care o ai astăzi, te ”arunci” voit dintr-o stare emoțională în alta tocmai pentru a afla mai multe despre propriile limite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Pur și simplu nu reușești să ieși din bula de confort și să acționezi. La nivel teoretic ești o maestră, însă asta nu este suficient. Fiecare amânare pe care o dai schimbării de care ai nevoie te va adânci și mai mult în starea de spirit confuză și neobișnuită pe care o trăiești de ceva timp.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Interlocutorul tău, oricare ar fi acela, va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai astăzi. Încerci să nu mai iei viața atât de în serios. De fiecare dată când are loc ceva nepotrivit sau ai greșit cu ceva, ai senzația că te descompui. Nu totul este atât de dramatic!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Discuțiile în contradictoriu nu te vor ajuta să obții anumite lucruri vizate de la cei din jur. Chiar și atunci când porți un dialog deschis cu anumite persoane, îți dai seama că problemele pe care le întâmpină legătura dintre voi nu sunt reprezentate doar de diferențele de opinie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Temperamentul tău exploziv cu siguranță nu poate fi considerat un avantaj, mai ales în momentele tensionate. Ziua se anunță a fi destul de dificilă din punct de vedere profesional și energetic. Ai nevoie de odihnă pentru a face față tensiunii din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Propria viață se derulează monoton. Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate simțurile. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Sunt momente de cotitură când trebuie să spui stop anumitor relații. Trebuie să începi să te asculți cu adevărat! La birou ești mereu dată la o parte de alți colegi pentru că nu ai curajul să îți susții punctul de vedere. Oricine ar profita de vulnerabilitatea pe care o expui.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse ”sub lupă”. Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, este evident că ai alege prima varianta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Onestitatea este într-adevăr o stare de spirit care poate aduce armonie în viața ta. Indiferent că este vorba de persoanele din jur sau de tine însuți, este esențial să nu minți în raport cu ceea ce simți. Ai nevoie de claritate asupra situației profesionale în care te afli.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 decembrie 2022

Alegerile pe care urmează să le faci sunt precise și fezabile. Legătura energetică puternică dintre Soare și Saturn va face ca lucrurile să se rezolve de la sine atunci când vine vorba de implicații financiare. Nimic din ceea ce faci astăzi nu rămâne fără rezonanță în universul tău emoțional.
Articole astro