Horoscopul zilei de 3 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Obiceiurile și tabieturile la care ții foarte mult sunt foarte greu de schimbat, chiar dacă cei din jur nu sunt de acord cu foarte multe dintre ele. Până la urmă, tot ceea ce contează în această situație este să îți dai seama ce anume îți face rău sau nu. Nu îi lăsa pe cei din jur să îți influențeze viața într-o manieră radicală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 decembrie 2021

În sfârșit începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Procesul de maturizare în care te afli nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se mișcă în favoarea ta. Nimic din ceea ce faci nu va rezona mai mult decât acum în tot ceea ce reprezinți tu ca femeie, mamă, prietenă etc.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 decembrie 2021

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 decembrie 2021

În relația personală este posibil să te simți restricționată în modul în care acționezi. Încearcă să iei lucrurile cu calm și să vorbești deschis despre modul în care resimți atitudinea autoritară a partenerului. Majoritatea planurilor stabilite pentru această zi îți oferă prilejul de a colecționa amintiri frumoase.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Nostalgia și gândurile negative te doboară. Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Nu sunt mulți cei care care îți oferă în mod necondiționat susținerea și afecțiunea de care ai nevoie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Te îndrepți spre direcția greșită în carieră. Deși de mic copil ți-ai dorit o viață profesională activă și provocatoare, destinul ți-a demonstrat că fericirea, pentru tine, nu este acolo. Familia, în orice împrejuare, ajunge prioritară pentru tine. Ia-ți energia de care ai nevoie din compania celor dragi!  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Compromisurile în plan personal ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Singură, faci tot ce poți pentru a te simți bine în compania persoanei cu care vei lua prânzul astăzi. Îți este dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. De fapt, aceasta este doar o mască pentru a ascunde nesiguranța care te macină.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Ți se pare că la locul de muncă nu ești lăsată să te exprimi asa cum ți-ai dori. Tot ceea ce se întâmplă are efect demoralizator asupra ta. Poate încerci să te adresezi persoanelor nepotrivite. O schimbare de perspectivă este binevenită în acest context.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Toate lucrurile din viața ta se află sub o aură caldă. Familia, prietenii, apropiații simt energia pozitivă pe care o emani. Ești o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Nu uita de propria persoană!  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 decembrie 2021

Atitudinea asertivă a persoanei iubite te pune în poziția inconfortabilă de a răspunde, într-un fel sau altul, la sugestiile acesteia. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor. La momentul actual ai nevoie de susținere necondiționată în ceea ce privește acțiunile pe care le faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 decembrie 2021

În anumite contexte în care te vei afla astăzi îți va fi dificil să îți ascunzi emoțiile. Interlocutorul tău va fi ușor indignat de atitudinea mult prea copilăroasă pe care o ai. În familia extinsă se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla așa cum ți-ai dori. Tu ar trebuii să te concentrezi mai mult asupra propriei vieți.
Articole astro