Horoscopul zilei de 3 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Cei din jur îți vor simți astăzi vulnerabilitatea și vor încerca să profite de starea ta emoțională. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni care consideră că își permit să treacă anumite bariere. Nu sunt mulți cei care îți oferă în mod necondiționat susținerea și afecțiunea de care ai nevoie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi pe cei din jurul tău să facă la fel. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Astăzi alegi să renunți la postura de victimă și te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci. Sfaturile anumitor persoane pot fi rău intenționate, chiar dacă de multe ori nu reușești să surprinzi acest lucru. Indiferent cum va fi ziua ta, seara alegi să faci doar lucruri care te relaxează.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Piedicile pe care ți le pui singură în ceea ce privește cariera sunt foarte ușor de depistat. Odată ce vei conștientiza care sunt gândurile, persoanele sau lucrurile care te trag înapoi, vei reuși să privești în perspectivă și nu vor mai exista blocaje la nivel emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 decembrie 2020

De cele mai multe ori îți neglijezi cariera doar pentru a fi prezentă în mijlocul celor dragi. Pentru tine o astfel de viață îți aduce împlinire. Legătura emoțională pe care o ai cu cei din jur este profundă și autentică, iar pentru moment este tot ceea ce ai nevoie.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Ziua aceasta te va provoca la maxim. În urma emoțiilor puternice, te decizi să plănuiești o mică vacanță pentru tine și persoana iubită. O reconectare de genul vă poate ajuta să consolidați relația, mai ales că ați trecut printr-o perioadă dificilă. Descoperirile de care ai parte în raport cu propria persoană sunt destul de delicate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 decembrie 2020

În momentul de față, viața nu se ridică la nivelul propriilor așteptări. Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși cu totul din rutina care îți invadează toate sectoarele vieții. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Din păcate, ești o fire care se expune foarte mult. Mai ales în situațiile ce prezintă un anumit grad de competiție, este indicată diplomația.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 decembrie 2020

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 decembrie 2020

Îți dai seama că deși unele alegeri făcute ți-au provocat multă suferință și dezamăgire, viața îți este mai senină acum. Momentele critice au trecut și acum poți culege ”roadele”. Această zi de muncă îți oferă posibilitatea de a cere ceea ce ți se cuvine, chiar dacă acest proces este dificil pentru tine.
Articole astro