Horoscopul zilei de 3 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Indiferent de ceea ce simți, evită să mai respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să fie doar focusate pe propriile nevoi sau probleme, fără a avea nici cea mai mică intenție de a te răni. Aparențele sunt întotdeauna înșelătoare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Abilitatea de a fi lider pe care o proclami dintotdeauna pare să îți fie pusă la încercare astăzi. Colegi de echipă, dar și parteneri de afaceri vor să vadă în tine un adevărat aliat de încredere, și nu o mască socială pe care ți-o asumi doar atunci când ai ceva de câștigat. În prezent te poți bucura de stabilitate și calmitate în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 decembrie 2019

În plan profesional îți este dificil să acționezi mereu astfel încât să minimalizezi riscul unui eșec. Sunt multe decizii pe care le iei fără niciun fundament care să le susțină. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi. Nu reușești să îți dai seama care este sursa anxietății pe care o resimți în această perioadă. Atitudinea asertivă a persoanei iubite te pune în poziția inconfortabilă de a răspunde, într-un fel sau altul, la sugestiile acesteia.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Deși îți este teamă de ceea ce implică anumite decizii pe care le iei, te lași în voia sentimentelor. La momentul actual ai nevoie de susținere necondiționată în ceea ce privește acțiunile pe care le faci. Lipsa de stabilitate se va resimți destul de mult în următoarea perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Pe parcursul zilei ai parte de tot felul de evenimente pe care le vei resimți ca un atac la propria persoană. Trebuie să înveți să fii mai îngăduitoare cu cei din jur. Faptul că fiecare dintre noi are dreptul de a-și exprima punctul de vedere reprezintă ceva care trebuie luat ca atare și nu trebuie interpretat în niciun fel.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Atunci când te simți constrânsă de cei din jur, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Maniera în care se produc lucrurile la birou te face să te gândești la schimbarea locului de muncă. Conflictele au ajuns un laitmotiv în aceste sector al vieții tale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Compromisurile în plan personal ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Deși partenerul susține în diferite contexte că este alături de tine prin prisma sentimentelor pe care le are, îți este frică de implicațiile unei relații serioase. Nu știi să te lași iubită, mai ales de o persoană care pare că îți oferă totul fără niciun preț.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Încetezi să te mai îngrijorezi în raport cu viața sentimentală. Cu toate astea, nu ești atât de naivă încât să crezi că lucrurile se vor rezolva de la sine. Persoana iubită este destul de capricioasă. Având în vedere personalitatea puternică pe care o ai și tu, este important să ajungeți la un compromis.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 decembrie 2019

Înainte de a te lăsa condusă de ambiția care îți inundă simțurile, poate este indicat să revizuiești reușitele de până acum. Ai nevoie de o analiză pertinentă în această direcție pentru a creiona cu succes ceea ce urmează. În viața personală încerci la orice pas să te asiguri de poziția celor dragi în raport cu tine.
Articole astro