Horoscopul zilei de 3 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Pe parcursul acestei dimineți îți va fi destul de greu să ieși din bula de confuzie în care te afli. Nu te forța în niciun fel! Oferă-ți timpul de care ai nevoie pentru a integra tot ceea ce trăiești. Dacă relaxarea de peste weekend nu îți este suficientă, încearcă să faci orice poate a aduce un plus de vitalitate în viața ta.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate sectoarele vieții. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Alegerile pe care urmează să le faci sunt precise și fezabile. În urma unui eveniment care te-a zdruncinat emoțional, ajungi să fii mult mai sigură de ceea ce îți dorești, iar noua dinamică care se instalează în viața ta nu mai lasă loc incertitudinii să îți dicteze acțiunile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Nu le permite celor din jur să se folosească de capacitatea ta de analiză pentru a-și crea avantaje în fața altora! Haosul din viața ta este de necontrolat și te face să îți întorci atenția din fața lucrurilor cu adevărat importante. Treci de la o extremă la alta și nu știi ce simți cu adevărat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Astăzi o să fii radiantă și fermecătoare. În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Indiferent de ceea ce simți, evită să mai respingi persoanele care nu-ți îndeplinesc așteptările. Este posibil ca majoritatea dintre ele să fie doar focusate pe propriile nevoi sau probleme, fără a avea nici cea mai mică intenție de a te răni. Aparențele sunt întotdeauna înșelătoare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Cei din jur doresc să îți ofere sprijinul în realizarea unor obiective importante pentru tine, însă nu te simți pregătită să îl accepți. Consideri că te poți descurca singură, chiar dacă sunt situații în care ești în impas. Acest individualism exagerat te face să pierzi din vedere detalii care pot face diferența.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional, te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul. Cu toate astea, alegi să faci totul într-o manieră personală pentru a evita conflicte imprevizibile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Abilitatea de a fi lider pe care o proclami dintotdeauna pare să îți fie pusă la încercare astăzi. Colegi de echipă, dar și parteneri de afaceri vor să vadă în tine un adevărat aliat de încredere, și nu o mască socială pe care ți-o asumi doar atunci când ai ceva de câștigat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Momentele critice au trecut. Acum te poți bucura de stabilitatea și calmitatea din viața ta. În plan profesional îți este dificil să acționezi astfel încât să minimalizezi riscul unui eșec. Sunt multe decizii pe care le iei fără niciun fundament care să le susțină.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse ”sub lupă”. Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, este evident că ai alege prima varianta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 decembrie 2018

Este important să îți menții poziția și să lupți mereu pentru ceea ce îți dorești. Deși pe alocuri devii mult prea exigentă în raport cu propria persoană, acest mod de abordare te ajută să perseverezi. Evenimentele de care ai parte la birou te fac să fii nedreaptă în raport cu anumiți colegi.
Articole astro