Horoscopul zilei de 3 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 august 2022

Noile planuri și rezoluții prind formă atunci când determinarea de care dai dovadă este constantă și susținută. Schimbările de care ai parte în plan personal îți dau șansa de a te pune pe primul loc, chiar dacă dintotdeauna ai preferat să renunți la tine în raport cu cei din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 august 2022

Tot ceea ce ai nevoie astăzi este să ieși din rutina care îți invadează toate sectoarele vieții. Chiar dacă cei din jur nu sunt dispuși să te însoțească pe acest drum, alege să o faci singură. În anumite situații incerte nu ai nevoie decât de propria intuiție.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 august 2022

În momentul de față, viața nu se ridică la nivelul propriilor așteptări. Partenerul nu pare să înțeleagă ce anume îți dorești atât de la relația voastră, cât și de la carieră. De asemenea, conflictele cu ceilalți încep să ia o formă destul de gravă astăzi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 august 2022

Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Din păcate, ești o fire care se expune foarte mult. Mai ales în situațiile ce prezintă un anumit grad de competiție, este indicată diplomația.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 august 2022

Majoritatea evenimentelor de care ai parte sunt confuze pentru tine. Îți dai seama că nu mai ești sigură pe raționamentul tău. Chiar dacă alegerile tale par a fi dezirabile, unele dintre ele te duc inevitabil spre zone de conflict interior. Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 august 2022

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. La birou se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Indiferent de tot ceea ce faci astăzi, reușita este totuși de partea ta.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 august 2022

Cei din jur îți simt vulnerabilitatea și vor încerca să profite de acest lucru. Este posibil să fii ”atacată” chiar și de prieteni. Din păcate, ești o fire sensibilă și de prea multe ori, preiei toată energia negativă care gravitează în jurul tău.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 august 2022

Acțiunile tale au la bază nevoi profunde neîmplinite. Procesul terapeutic prin care treci în această perioadă te ajută să afli răspunsuri la multe dintre întrebările existențiale care te-au urmărit de-a lungul timpului. Astăzi nu reușești să faci mai nimic din ceea ce ți-ai propus.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 august 2022

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide. Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 august 2022

Legătura emoțională pe care o ai cu cei din jur este profundă și autentică, iar pentru moment este tot ceea ce ai nevoie pentru a fi bine cu tine. Sunt persoane care vor încerca să îți pună piedici în tot ceea ce faci. Cea mai importantă este atitudinea ta în astfel de contexte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 august 2022

Prospectarea în plan profesional te poate aduce mai aproape de visurile pe care le ai. Nu rămâne indiferentă în fața posibilității de a face ceva ce iubești cu adevărat! După o zi agitată și intensă, atmosfera relaxantă din familie îți oferă exact oaza de liniște de care aveai nevoie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 august 2022

Ai nevoie de mai multă calmitate în viața ta. Folosește-te de timpul liber pentru a face tot ceea ce îți face plăcere! Te îndrepți spre direcția greșită în carieră. Deși de mic copil ți-ai dorit o viață profesională activă și provocatoare, destinul ți-a demonstrat că fericirea, pentru tine, nu este acolo.
Articole astro