Horoscopul zilei de 3 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 august 2019

Deși este zi de weekend, ai de luat decizii importante încă din primele ore ale dimineții. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Adori când toate lucrurile merg așa cum îți propui și de aceea ești mereu în mijlocul acțiunii.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 august 2019

Astăzi te lași absorbită de nevoia de a face cât mai multe lucruri pentru propria persoană, așa că nu te vei dezice din fața oportunităților de acest gen. Simți că ai nevoie de o astfel de ”reinventare personală”, cum o numești tu.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 august 2019

Nu o să înțelegi niciodată nevoia unora de a critica absolut totul din jurul lor. Te irită acest tip de comportament. În plan personal proiectezi asupra oamenilor dragi o serie de frustrări pe care nici tu nu le înțelegi. Cu toate astea, încerci constant să nu rănești pe nimeni.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 august 2019

Pe parcursul acestei zile ești cât se poate de pragmatică atunci când vine vorba de viața sentimentală. Lipsa de încredere în raport cu cel de lângă tine te face să analizezi orice gest. Este posibil ca pe alocuri comportamentul tău să devină destul de iritant pentru partener.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 august 2019

Încrederea și comunicarea te ajută să realizezi că frica nu e mai mare decât durerea pe care o poti simți dacă nu alegi să acționezi. Muncești neîncetat și cu determinare, dar primești foarte puțină apreciere la locul de muncă. Starea de neliniște pe care o resimți astăzi nu are niciun sens pentru tine.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 august 2019

Simți nevoia să ieși în evidență și să ocupi rolul central în relație. Analiza propriilor sentimente nu te pune într-o lumină bună în raport cu anumite persoane importante din viața ta. Este posibil ca ceea ce simți tu să ”creioneze” o imagine socială total diferită față de ceea ce consideri tu că ești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 august 2019

Pe parcursul zilei ai parte de tot felul de evenimente sociale pe care le vei resimți ca pe un atac la propria persoană. Trebuie să înveți să fii mai îngăduitoare, mai ales în raporturile cu persoanele în care ai încredere că nu îți vor răul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 august 2019

Sfârșitul acesta de săptămână este foarte încărcat din cauza unor evenimente imprevizibile. Agitația din mediul astral pare că ajută la răsturnarea lucrurilor cu susul în jos. Pentru moment simți că ai pierdut contactul cu realitatea și ai nevoie de o pauză de la tot.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 august 2019

Atunci când te simți constrânsă de toți cei din jurul tău și nu ai cum să ”scapi”, acționezi defensiv. Nu oferi nimănui ocazia de a-ți dicta acțiunile. Această zi este pentru tine despre sentimentul de împlinire pe care îl trăiești doar în familie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 august 2019

Astăzi o să fii radiantă și fermecătoare. În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic. Deși îți este teamă de ceea ce implică acest lucru, te lași în voia sentimentelor.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 august 2019

Prieteniile, colaborările de orice fel, angajamentele profesionale vor fi puse ”sub lupă” din cauza agitației care se manifestă destul de intens la nivel astral. Dacă ar fi să alegi între propriile valori și compromisuri, pentru cei care te cunosc cu adevărat este evident că ai alege prima variantă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 august 2019

Deși consideri că deții controlul asupra propriilor emoții, sunt situații care te intrigă peste măsură. Nu te simți confortabil să îți expui punctul de vedere în plan social, dar unele situații te forțează să o faci pentru a evita să acumulezi frustrări personale.
Articole astro