Horoscopul zilei de 3 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec  - horoscop azi, 3 august 2018

Ești foarte indecisă la începutul acestei zilei. Ai foarte multe planuri și nu știi cum să le organizezi mai bine. Sistemul tău de valori este foarte bine definit. Deși în viața ta sunt persoane care încearcă să îți influențeze alegerile, nu vor reuși acest lucru. Îți este foarte greu să ieși din tiparele cu care ești obișnuită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 august 2018

Dacă ești într-o relație, așteaptă-te ca această zi să fie plină de romantism și afecțiune. Dacă ești singură, întâlnești o persoană care te intrigă. Fără să stai prea mult pe gânduri, dai curs invitației de a petrece seara împreună.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 august 2018

Încetezi să te mai îngrijorezi în raport cu viața sentimentală. Cu toate astea, nu ești atât de naivă încât să crezi că lucrurile se vor rezolva de la sine. Persoana iubită este destul de capricioasă. Având în vedere personalitatea puternică pe care o ai și tu, este important să ajungeți la un compromis.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 august 2018

Pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare. Îți plac provocările. Nimeni nu poate contesta acest lucru.  În cadrul relației, gesturile și cuvintele partenerului îți vor demonstra că legătura dintre voi este un lucru autentic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 august 2018

Deși îți este teamă de tot ceea ce implică o relație pe termen lung, te lași în voia sentimentelor. Ai alături de tine o persoană capabilă să îți ofere siguranța de care ai nevoie. Ești pregătită din punct de vedere emoțional să faci față provocărilor unei vieți în doi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 august 2018

Exagerezi destul de mult atunci când îți dorești să introduci în viața ta noi tabieturi. A te lupta cu propriile limite nu este niciodată ceva banal. Deși ai încredere în ceea ce simți, sunt mult contexte în care vei pusă în încurcătură din cauza întrebărilor care ți se adresează.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 august 2018

Prietenii sunt principala ta sursă de energie pozitivă, dar în același timp, implicarea și dedicarea absolute pe care le-o aloci sunt autodistrugătoare. Dezvoltarea personală prin care treci este definitorie în deciziile pe care le iei.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 august 2018

Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În același timp, îți dai seama de faptul că nu mulți sunt cei dintre noi care reușesc să învețe din eșecurile pe care le-au trăit. Majoritatea oamenilor se complac într-o stare perpetuă de victimizare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 august 2018

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații. Viața ta trece printr-un astfel de moment. Dorința de a-l amâna la nesfârșit te face să suferi într-un mod exaltat. Ai nevoie de armonie și echilibru pentru a te focusa pe lucrurile cu adevărat importante pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 august 2018

În sfârșit începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Procesul de maturizare în care te afli nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se mișcă în favoarea ta. Nimic din ceea ce faci nu va rezona mai mult decât acum în tot ceea ce reprezinți tu ca și persoană, femeie, mamă, prietenă etc.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 august 2018

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești sentimente și trăiri în legătura pe care o aveți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 august 2018

Iubirea si implinirea emoțională sunt pentru tine sinonime cu unicitatea. Pentru tine orice persoană cu care ai o legătură emoțională te ajută să evoluezi din punct de vedere personal sau profesional. Încrederea pe care o acorzi celor din jur este un aspect clar și definitoriu al propriei personalități.
Articole astro