Horoscopul zilei de 3 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 3 aprilie 2019

În sfârșit începi să accepți cu încredere și înțelegere tot ceea ce ți se întâmplă. Procesul de maturizare în care te afli nu poate fi definit la nivel conștient, însă lucrurile se mișcă în favoarea ta. Ziua se anunță a fi pe placul tău având în vedere atmosfera electrizantă de care ai parte în toate sectoarele vieții.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Nimic din ceea ce faci nu va rezona mai mult decât acum în tot ceea ce reprezinți tu ca persoană, ca femeie, ca prietenă. Atunci când vine vorba de viața personală, ai învățat să te lași iubită și această deschidere este reconfortantă pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Ziua de astăzi te plasează într-o poziție de leader, chiar dacă nu îți dorești asta. Vei fi focusată pe ceea ce este de făcut din prisma acestei poziții, dar nu vei uita că acest rol nu ți se potrivește. Vezi totul ca pe o provocare pe care o vei integra cu succes în propriul univers psihic.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Te-ai plictisit să rămâi politicoasă în raport cu acele persoane care îți calcă constant limitele impuse. Astăzi simți nevoia să te răzvrătești și o vei face. O persoană apropiată va avea nevoie de încrederea ta totală deoarece acțiunile sale este posibil să te rănească.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 3 aprilie 2019

relație de prietenie pe care o ai de foarte mult timp te face să simți dezamăgirea la un mod profund. Faptele persoanei în cauză sunt ambigui, au înțeles duplicitar și nu îți oferă nicio bază emoțională pentru a continua să investești energie și timp.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Influența astrelor te va ajuta astăzi să găsești modalități creative de a continua anumite colaborări profesionale care nu mai promiteau nimic. Cuvintele îți sunt răstălmăcite de anumite persoane, iar acest fapt te irită destul de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Frustrările pe care le ai în raport cu aspectul fizic par să ”explodeze” pe parcursul acestei zile. Contextele sociale în care te vei afla te vor face să simți neapartenență și o ușoară repulsie cu privire la acest aspect. Este important să îți schimbi stilul de viață. Trebuie să o faci pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Compromisurile în plan personal ți-au adus întotdeauna doar dezamăgiri. Este posibil să nu fii pregătită pentru anumite decizii pe care le ia persoana iubită în numele tău. Nu este nici ușor, nici confortabil să încerci mereu să te explici în fața anumitor persoane.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Ești o companie plăcută pentru cei din jur, mai ales când aceștia sunt supuși încercărilor vieții. Indiferent de cât de natural simți că oferi sprijin celor din jur, nu uita de propria persoană! De cele mai multe ori ai tendința să îți neglijezi emoțiile și nevoile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Cariera îți oferă motive de mândrie. Pentru tine este o performanță toată plaja de responsabilități de care ai ajuns să fii direct răspunzătoare. Îți plac provocările. Simțul estetic te ajută mult în tot ceea ce faci, mai ales când alegerile tale au implicații majore.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Din păcate, sunt momente când trebuie să spui stop anumitor relații din viața ta. Acesta este un astfel de moment. Dorința de a-l amâna la nesfârșit te face să suferi fără sens. Ai nevoie de energie pentru a reuși să îți îndeplinești visurile și nimic nu trebuie să primeze în fața acestui lucru.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 3 aprilie 2019

Atunci când vine vorba de negocieri, nu știi să îți asculți intuiția. În final ajungi să faci compromisuri în defavoarea ta. Astăzi revine în prim plan nevoia ta ca cei din jur să ghicească cum te simți în anumite contexte. Este nedrept și obositor să ai o astfel de așteptare.
Articole astro