Horoscopul zilei de 29 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează, mai ales în cadrul colectivului de la birou. Ești mult prea grăbită să pui în aplicare doar ideile tale și de aceea atragi antipatie anumitor colegi care își doresc să se afirme.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată de modul în care decurg lucrurile.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Viziunea ta asupra propriei vieți suferă destul de multe modificări în urma unor evenimente neprevăzute de care ai parte. Ai senzația că totul se schimbă de la o zi la alta, iar starea de agitație interioară pe care o resimți te încetinește destul de mult în orice acțiune.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este tot mai prezent în viața ta amoroasă. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te fac să fii mai concentrată pe obiectivele din carieră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Per ansamblu, această zi de miercuri aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie. În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Astăzi vei fi pusă în dificultate dacă vei avea de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine și alegi să te revolți cu fiecare ocazie pe care o vei avea, indiferent de consecințe.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Dualitatea specifică personalității te pune de multe ori în situații neconfortabile. Chiar dacă anumite contexte prin care treci îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, de cele mai multe ori nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Astăzi ai senzația că te chinui să exiști. Nu reușești să faci nimic din ceea ce ți-ai propus, iar țelurile tale par lipsite de orice esență. Indiferent de parcursul lucrurilor, o să alegi întotdeauna familia în pofida carierei deoarece alături de cei dragi poți să spui că ai învățat să trăiești cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Firea ta curioasă și comunicativă te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta, indiferent de cât de dificil poate părea asta. Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în perioada următoare te ajută să te îndepărtezi de persoane toxice care îți ”storc” energia psihică.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea în plan personal și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine deoarece pe parcurs ai întâmpinat destul de multe provocări.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 septembrie 2021

Este important ca uneori să te lași dusă de val și să nu mai pui și tu presiune pe proprii umeri. Respectă-te și ai mai multă răbdare cu tine! Te bucuri de momente frumoase alături de cei dragi, dar la un anumit nivel asta nu pare să fie suficient pentru tine.
Articole astro