Horoscopul zilei de 29 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 septembrie 2020

În plan emoțional, ai parte de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Planurile voastre împreună îți oferă o stare de confort interior pe care nu ai crezut că o vei accesa vreodată. Timpul petrecut cu sine te ajută să te relaxezi și te încarcă cu energie pozitivă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Autodiagnosticarea nu este cea mai potrivită cale către vindecare. Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitate. Toate planurile pe care le ai stabilite pot fi spulberate într-o singură clipită dacă nu iei în seamă riscurile propriilor acțiuni.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Schimbările de mare viteză vor face parte din activitatea zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă însă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și tu mai multă presiune pe proprii umeri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Starea de spirit agitată pe care o ai astăzi poate fi pusă pe baza influențelor astrale recurente. Saturn este destul de capricios, iar Marte ocupă din nou o poziție retrogradă. Toate planurile stabilite pentru această zi te trimit dintr-o stare emoțională în alta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 septembrie 2020

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. În primă fază va fi important să îți setezi obiectivele. Este important să îți creionezi pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a ajunge în locul la care visezi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă în raport cu cei din jur face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Nu vrei să mai depui efort, energie, resurse, emoții pentru a le oferi celor din jur posibilitatea de a-și satisface nevoile personale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Această perioadă plină de prosperitate este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Profită din plin de toate momentele de calitate de care ai parte! Cu fiecare zi care trece, ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare, atât pentru tine, cât și pentru cei direct implicați în deciziile pe care le iei. Fără niciun dubiu, tipul personalității tale este rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Deși a face compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Te simți în derivă. Privești în față la necunoscutele pe care viața încă nu ți le-a revelat și începi să crezi în ideea de început. Ai nevoie de o astfel de ancoră emoțională pentru a trece peste dezamăgirile trăite în ultima perioadă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 septembrie 2020

Agitația de la birou este de necontenit astăzi. Vin multe proiecte și totul va fi la fel de antrenant ca și până acum. Chiar dacă prietenii sunt pentru tine ca o resursă incontesabilă de energie pozitivă, această perioadă te îngroapă într-o stare profundă de melancolie.
Articole astro