Horoscopul zilei de 29 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Este posibil să resimți la un nivel profund schimbările climatice care au loc în ultima perioadă. Toamna întotdeauna a fost pentru tine un anotimp al schimbărilor radicale, iar în aceste zile ai senzația că ești mereu în gardă. Firea ta sensibilă te face să fii vulnerabilă în fața intențiilor răuvoitoare ale celor din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi de weekend plină de exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de cei a căror recunoaștere contează.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitate. Toate planurile pe care le ai stabilite pot fi spulberate într-o singură clipită dacă nu iei în seamă riscurile propriilor acțiuni.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele din jurul tău. Atunci când ești ”atacată” în mod direct însă, devii destul de agresivă și categorică. A nu lăsa loc celor din jur posibilitatea de a-și exprima opiniile este pentru tine un mecanism de apărare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Ai senzația că totul se schimbă de la o zi la alta, iar starea de agitație interioară pe care o resimți te încetinește destul de mult în orice acțiune. Rănești cu ușurință pe cei din jur atunci când simți că nu mai deții controlul, iar această atitudine te îndepărtează chiar și de persoanele pe care mizai întru totul.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Te apropii și te îndepărtezi în aceiași măsură de o persoană care contează pentru tine. Dualitatea intențiilor tale nu te ajută să aprofundezi relația în cauză, dimpotrivă. Atunci când vine vorba de sentimente, este nevoie de autenticitate și de sinceritate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Sub opoziția de astăzi dintre Pluto și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Indiferent de opțiunile pe care le ai, ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. De cele mai multe ori, rațiunea ia loc sentimentelor. Modul acesta de a percepe realitatea din jur este un mecanism de apărare. Prin raționalizarea lucrurilor reușești să ”anihilezi” orice riscuri imprevizibile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Tot ceea ce trăiești astăzi la nivel emoțional este de fapt amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Nu îți dorești să judeci și nici să fii judecată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Adopți o atitudine extrem de analitică, indiferent de postura în care te afli. Pentru a trece mai lin prin viață, este important să ”privezi” anumite acțiuni de o interpretare anume. Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 septembrie 2019

Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi. Maniera în care se desfășoară evenimentele din viața ta nu are sens pentru tine, dar ai învățat să ai răbdare cu tine și să nu mai grăbești lucrurile.
Articole astro