Horoscopul zilei de 29 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Atunci când vine vorba de achizițiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanța pe care o plănuiești pentru familia ta. De asemenea, și dezvoltarea profesională are nevoie de investiții financiare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Starea de spirit agitată pe care o ai astăzi poate fi pusă pe baza influențelor astrale. Saturn este destul de capricios. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi de weekend ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Această zi este cât se poate de liniștită. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Luna plină din această perioadă poate aduce destul de multă tensiune în viața ta. Atunci când ești pusă în postura de a-ți negocia poziția într-un anumit context social, ai senzația că nu știi ce argumente să aduci, chiar dacă tu ești foarte sigură pe ceea ce reprezinți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău este de bun augur pentru legătura dintre voi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Eviți să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce va veni. Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini, rămâi focusată pe îndeplinirea propriilor visuri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Încrederea în sine pare să fie zdruncinată destul de profund din cauza unor interacțiuni pe care le ai cu o persoană cu autoritate. Dintotdeauna te-ai considerat inferioară în raport cu cei din jur. Acum această percepție despre sine se poate întoarce împotriva ta în plan profesional.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Intrigile fac parte din tabloul acestei zile. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Onorezi destul de bine poziția asumată față de o anumită persoană care te-a rănit. Acum reușești să fii mult mai detașată din punct de vedere emoțional.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Evenimentele din viața ta au darul de a te face să apreciezi ceea ce ai. Firea ta reticentă la ideea de nou te face să râmăi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă. Te ferești cât poți de mult de dramele altora pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru ”a crește” ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Echilibrul emoțional pe care ți-l oferă partenerul este pentru tine catalizatorul în fața oricărui tip de obstacol. Nimic din jur nu te ”susține” mai mult decât o fac iubirea și încrederea pe care ți le oferă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 septembrie 2018

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care poate să te ajute în acest sens.
Articole astro