Horoscopul zilei de 29 octombrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Sub opoziția de astăzi dintre Pluto și Saturn, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Adopți o atitudine extrem de analitică, indiferent de postura în care te afli. Pentru a trece mai lin prin viață, este important să ”privezi” anumite acțiuni de o interpretare anume. Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine. Perioada aceasta de sfârșit de an nu va aduce împliniri profesionale. Inconștient te aștepți la un astfel de parcurs deoarece nu ești pregătită pentru noi provocări.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Încrederea în sine pare să fie zdruncinată destul de profund din cauza unor interacțiuni pe care le ai cu o persoană cu autoritate. Împlinirea pe care o trăiești în această perioadă te ”transformă” ca femeie. Ai încredere în propriul instinct!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 octombrie 2021

A-i lăsa pe cei din jur să îți influențeze alegerile în plan personal poate să denote o slăbiciune din partea ta. Eviți să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce va veni. Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitatea ta. De cele mai multe ori te minți în raport cu ceea ce simți deoarece îți este  teamă de propriile emoții. Sfârșitul de săptămână este unul liniștit din punct de vedere energetic.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Schimbările de mare viteză vor face parte din activitatea zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă însă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și tu mai multă presiune pe proprii umeri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Per ansamblu, această zi de vineri aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care poate să te ajute în acest sens.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 octombrie 2021

De cele mai multe ori ai senzația că tot ceea ce îți este dat să trăiești te face să ieși din zona de confort. Ai încredere în tine și nu îți este teamă de această postură. Indiferent de planurile pe care trebuie să la onorezi, te încrezi în propria intuiție, chiar și atunci când este riscant să o faci.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 octombrie 2021

Deși nu ești genul de persoană care să pună accent pe opinia celor din jur, în plan profesional trebuie să te ferești de judecata rivalilor. Majoritatea colegilor de birou se simt ”amenințați” de poziția ta categorică în raport cu superiorii.
Articole astro