Horoscopul zilei de 29 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Îți dorești foarte mult să profesezi în domeniul care îți place. Deși te simți constrânsă de anumiți factori externi, speri că vei reuși să lupți pentru visurile tale. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi. Anotimpul rece este pentru tine cea mai grea perioadă din an. Tristețea și melancolia apasă, din nou, constant pe umerii tăi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Astăzi petreci mai mult timp la birou. Ai nevoie să îți distragi atenția de la modul în care organismul continuă să somatizeze ciclic din cauza unei traume trăite acum câțiva ani. Atunci când vine vorba de recuperarea psihică, procesul este lent și anevoios.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Comunicarea care are loc între tine și colegi este defectuoasă peste măsură. Sistemul de valori diferit își spune cuvântul în multe momente cheie din timpul activității profesionale. Atunci când vine vorba de propria familie, reușești să fii mai focusată pe acțiune, și nu neapărat pe rezultate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Este posibil să resimți la un nivel profund schimbările climatice care au loc în perioada aceasta. Anotimpul rece nu este deloc potrivit pentru o persoană atât de sensibilă ca tine, mai ales dacă este să luăm în considerare și implicațiile pe care le are la nivel emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Încă de la începutul zilei, simți că treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte care te macină psihic, este nevoie de încredere. De multe ori nu ești dispusă să ieși din zona de confort, dar tocmai o astfel de atitudine te poate ajuta să ”crești”, din toate punctele de vedere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Modul în care viața noastră se derulează la nivel inconștient este de fapt catalizatorul fericirii noastre. Încearcă să privești lucrurile cu seninătate și degajare. În ziua aceasta, lumea din jur pare că te întâmpină cu multă energie pozitivă și zâmbete.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 octombrie 2019

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare. Orice ar fi, nu dispera!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Energiile planetelor Saturn și Mercur conlucrează intens în favoarea ta. Vei resimţi acest lucru mai ales spre sfârşitul zilei. Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de propriile sentimente. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru recâștigarea încrederii în tot ceea ce poate însemna o viață armonioasă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 octombrie 2019

Astăzi reuşeşti să îndeplineşti un obiectiv extrem de important pentru tot ceea ce înseamnă pentru tine succes în carieră. Leagă-te de această realizare pentru a trece peste celelalte obstacole! Ești de părere că propria familie este cea mai mare ”consumatoare” de energie psihică din viața ta.
Articole astro