Horoscopul zilei de 29 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Sub opoziția de astăzi dintre Venus și Jupiter, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Deși a face compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Indiferent de opțiunile pe care le ai, ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. De cele mai multe ori, rațiunea ia loc sentimentelor. Modul acesta de a percepe realitatea din jur este un mecanism de apărare. Prin raționament reușești să ”anihilezi” riscuri imprevizibile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Per ansamblu, această zi de început de săptămână aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și te simți de parcă ai avea lumea la picioare. Susținerea acestora a fost dintotdeauna un punct de referință în raport cu definirea propriei fericiri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Tentațiile de care ai parte astăzi nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! O meriți din plin. Inspirația îți conduce acțiunile, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Drama și iubirea pasională te vor ”arunca” dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii zile. Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur, face din tine o persoană demnă de apreciat, fără doar și poate. Cu toate astea, trebuie ”să ai grijă” și de propriile nevoi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Ești dedicată și focustă pe obiectivele profesionale. În această perioadă din viața ta, cariera este prioritară. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta, chiar dacă familia te susține sau nu pe acest drum. Această zi de luni aduce după sine destul de multe provocări pe care va trebui să le înfrunți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Autodiagnosticarea nu este cea mai potrivită cale către vindecare. Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitate. Toate planurile pe care le ai stabilite pot fi spulberate într-o singură clipită dacă nu iei în seamă riscurile propriilor acțiuni.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 octombrie 2018

Chiar dacă situațiile prin care treci astăzi îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile. Vrei întotdeauna să deții controlul. Imaginea ta socială are de suferit de pe urmă intransigenței pe care o expui la orice pas.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 octombrie 2018

La birou, pe parcursul acestei zile vor fi destul de multe situații dificile pentru tine. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele din jurul tău. Planetele îți sugerează să fii mai precaută în plan profesional. Nu ai nevoie să atragi dușmănia celor din jur.
Articole astro