Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Găsirea unui nou sens al propriei vieți îți întreține motivația de a face lucruri care te împlinesc și îți ”hrănesc ” dorința de a te autodepăși. Ai o viziune foarte clară asupra tuturor lucrurilor din jurul tău. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii nu îți va putea distrage atenția de la obiectivele stabilite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui să mergi pe acest drum. Lucrurile se vor așeza de la sine, mai devreme sau mai târziu. Echilibrul tău emoțional rămâne primordial.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care poate să te ajute în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Ideile pe care le ai nu duc lipsa de structură. Cu toate acestea, simți dezorganizarea din jurul tău. Având în vedere perseverența de care totuși dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești. Nu trebuie să te îngrijorezi în acest sens.  

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Intrigile fac parte din tabloul acestei zile. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic. Onorezi destul de bine poziția asumată față de o anumită persoană care te-a rănit. Acum reușești să fii mult mai detașată din punct de vedere emoțional.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Nu te mai ”agăța” de toate planurile pe care le face mintea ta! Mai ales în acele sectoare ale vieții tale în care creativitatea este imperios necesară, lasă-te dusă de val. Nu ai nimic de pierdut! Dinamica relației personale este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți împlinire în plan emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

În plan profesional este binevenită orice schimbare având în vedere rutina în care te afli. Ție îți place programul încărcat și orice moment de repaus te pune în contact cu propriile emoții de care fugi dintotdeauna. Tot ceea ce faci este să maschezi cât de rău ești de fapt cu tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Ai nevoie de mai mult curaj pentru a-ți vindeca și asuma rănile unei dezamăgiri din trecut. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi. La birou ai timp să fii mentor pentru ceilalți colegi, dar uiți de propriile obiective profesionale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața ta. Per ansamblu, această zi de luni aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Ai multe planuri puse pe hârtie și vrei să faci orice este nevoie pentru concretizarea lor. Majoritatea intrigilor care au loc în jurul tău, nu te afectează. Ești mult prea focusată pe propriul confort emoțional. Atunci când vine vorba de prietenii fără sens, nu mai faci niciun compromis.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 noiembrie 2021

Multe proiecte pe care le coordonezi necesită un ochi minuțios. Deși consideri despre sine că ai capacitatea de a fi autentică, unele relații se prăbușesc sub ochii tăi. Nu întotdeauna este vorba despre autenticitate. De multe ori trebuie doar să fii prezentă din punct de vedere emoțional.
Articole astro