Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este tot mai prezent în viața ta amoroasă. Armonia și împlinirea pe care le simți alături de partener te ajută să fii mai concentrată pe obiectivele din carieră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Te focusezi pe propriile obiective, anulezi cu succes dorința celor din jur de a-și pune amprenta pe alegerile pe care le faci și astfel reușești să ieși la liman după o perioadă extrem de dificilă pentru tine. Viața personală prinde și ea culoare odată cu ”transformarea” ta interioară.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Astăzi reuşeşti să îndeplineşti un obiectiv extrem de important pentru tot ceea ce înseamnă pentru tine succes în carieră. Leagă-te de această realizare pentru a trece peste celelalte obstacole! Ești de părere că propria familie este cea mai mare ”consumatoare” de energie psihică din viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile. Sprijinul celor care se încred în tine este definitoriu pentru modul în care tu acționezi. Un Uranus destul de exploziv va aduce nesiguranță în plan financiar.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Energiile planetelor Saturn și Mercur conlucrează intens în favoarea ta. Vei resimţi acest lucru mai ales spre sfârşitul zilei. Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige și pe alocuri, să te frustreze destul de profund. Cu toate astea, este important ca uneori să te lași dusă de val și să nu mai pui și tu presiune pe proprii umeri. Respectă-te și ai mai multă răbdare cu tine!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. Indiferent de opțiunile pe care le ai, ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. De cele mai multe ori, rațiunea ia loc sentimentelor. 

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente și în raport cu unele persoane față de care ai destul de multe așteptări. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în plan profesional, rămâi totuși focusată pe îndeplinirea propriilor visuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să faci față disputelor din jurul tău. Atunci când ești ”atacată” în mod direct însă, devii destul de agresivă și categorică. A nu lăsa loc celor din jur posibilitatea de a-și exprima opiniile este pentru tine un mecanism de apărare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 noiembrie 2020

Indiferent de opțiunile pe care le ai, ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. De cele mai multe ori, rațiunea ia loc sentimentelor. Modul acesta de a percepe realitatea din jur este un mecanism de apărare. Prin raționalizarea lucrurilor reușești să ”anihilezi” orice riscuri imprevizibile.
Articole astro