Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Ești dedicată și focustă pe obiectivele profesionale. În această perioadă din viața ta, cariera este prioritară. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta, chiar dacă familia te susține sau nu pe acest drum. Această zi de vineri aduce după sine destul de multe provocări pe care va trebui să le înfrunți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitatea ta. De cele mai multe ori te minți în raport cu ceea ce simți deoarece a ajuns să îți fie teamă de propriile emoții. Sfârșitul de săptămână este unul liniștit din punct de vedere energetic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Toate planurile pe care le ai stabilite pot fi spulberate într-o singură clipită dacă nu iei în seamă riscurile propriilor acțiuni. Chiar dacă situațiile prin care treci astăzi îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi armonioasă de vineri. În cea mai mare parte a timpului vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de superiori.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Relația cu partenerul este tot ceea ce ai nevoie pentru ”a crește” ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Echilibrul emoțional pe care ți-l oferă este pentru tine catalizatorul în fața oricărui tip de obstacol. Nimic din jur nu te ”susține” mai mult decât o fac iubirea și încrederea pe care ți le oferă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Această zi este cât se poate de liniștită. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional. Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada aceasta, mai ales în cadrul colectivului de la birou. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele. Deși a face compromisuri nu mai este pe placul tău, astăzi vei fi nevoită să o faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Acest lucru se transformă într-un real dezavantaj chiar și la nivel profesional. Având în centrul energiilor planetele Saturn și Marte, această zi este caracterizată de aventură și riscuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

A-i lăsa pe cei din jur să îți influențeze alegerile în plan personal poate să denote o slăbiciune din partea ta. Eviți să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce va veni. Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Având în vedere perseverența de care totuși dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești. Cu toate astea, sunt momente în care acționezi complet nesăbuit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 noiembrie 2019

Încrederea în sine pare să fie zdruncinată destul de profund din cauza unor interacțiuni pe care le ai cu o persoană cu autoritate. Împlinirea pe care o trăiești în această perioadă te ”transformă” ca femeie. Ai încredere în propriul instinct!
Articole astro