Horoscopul zilei de 29 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Agitația de la birou este de necontenit astăzi. Nimic nu se va schimba nici în perioada următoare. Vin multe proiecte și totul va fi la fel de antrenant ca și până acum. Chiar dacă prietenii sunt pentru tine ca o resursă incontestabilă de energie pozitivă, sunt momente în care ai nevoie de singurătate.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Atunci când vine vorba de activitatea de la birou te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Anotimpul rece este pentru tine cea mai grea perioadă din an. Tristețea și melancolia ”apasă” constant pe umerii tăi. Într-adevăr ești o persoană sensibilă din punct de vedere meterologic.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Nu te mai ”agăța” de toate planurile pe care le face mintea ta! Mai ales în acele sectoare ale vieții tale în care creativitatea este imperios necesară, lasă-te dusă de val. Nu ai nimic de pierdut! Dinamica relației personale este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți împlinire în plan emoțional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a-ți vindeca și asuma rănile unei dezamăgiri din trecut. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Ai tendința, în permanență, să te neglijezi. Chiar dacă firea ta loială îți spune că mereu trebuie să fii alături de ceilalți, atât timp cât nu vei prioritiza propriile nevoi, nu vei mai avea nici ce să oferi altora. În plan profesional este binevenită orice schimbare având în vedere rutina în care te afli.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Ideile pe care le ai nu duc lipsa de structură. Cu toate astea, simți dezorganizarea din jurul tău. La birou nu reușești să te faci auzită, iar acasă, prioritatea celorlalți nu este să te asculte. Având în vedere perseverența de care totuși dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și tu mai multă presiune pe proprii umeri. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. În plan personal vei avea parte de romantism și tandrețe.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Inspirația îți conduce acțiunile pe întreg parcursul zilei. Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează, mai ales în cadrul colectivului de la birou. Cu toate astea, nu integrezi în propriul univers nimic din ceea ce se întâmplă în jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Având în centrul câmpului energetic planetele Saturn și Venus, această zi este caracterizată de riscuri. Chiar dacă uneori nu realizezi acest lucru, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Modul în care se desfășoară astăzi activitatea de la birou te intrigă destul de mult.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți. O astfel de atitudine nonșalantă în fața imprevizibilului te ajută să rămâi focusată pe cele mai importante obiective. Nu ai timp de pierdut!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată de modul în care decurg lucrurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 noiembrie 2018

Per ansamblu, această zi de joi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie. În ultima perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale, iar această dedicare se face resimțită la nivel energetic. 
Articole astro