Horoscopul zilei de 29 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 martie 2022

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra afecțiunea prin fapte concrete. Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău este de bun augur pentru legătura dintre voi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 28 martie 2022

Planurile ”proiectate” cu entuziasm pentru această zi te ajută să rămâi încrezătoare în vremuri mai puțin tulburi. În plan profesional, firea explozivă te-a condus de multe ori spre situații-limită. Indiferent de asta, tu știi că reprezinți mult mai mult decât atât.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 28 martie 2022

Nu ai nevoie de confirmarea nimănui, dar asta nu înseamnă că trebuie să adopți o atitudine pasiv-agresivă în raport cu opiniile celorlalți. Comunicarea deschisă cu persoanele de referință din viața ta ta poate ajuta să lași deoparte orice interpretare greșită asupa lucrurilor care se întâmplă.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 28 martie 2022

Un Uranus destul de exploziv va aduce nesiguranță în plan financiar. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele, dar fără să vrei, înveți să faci asta. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în viața personală.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 28 martie 2022

Indiferent de casa astrală în care te vei afla în perioada următoare, agitația din jurul tău va fi de necontenit. Atât tu, cât și partenerul de viață trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi. Relația de cuplu are nevoia de asta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 28 martie 2022

Schimbările pe care le dorești în viața ta se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Organismul tău are nevoie de o detoxificare adevărată. Urmează cu strictețe un plan care poate să te ajute în acest sens.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 28 martie 2022

Apar evenimente neprevăzute în viața personală și trebuie să fii prezentă printre cei dragi. Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Aceasta este ”normalitatea”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 28 martie 2022

Ești de părere că propria familie este cea mai mare ”consumatoare” de energie psihică din viața ta. Vrei să ai control asupra a tot ceea ce se petrece în jur, chiar dacă ești conștientă că este imposibil. Atunci când vine vorba de carieră, este important să rămâi la fel de consecventă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 28 martie 2022

Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de propriile sentimente. Astăzi reuşeşti să îndeplineşti un obiectiv extrem de important pentru tot ceea ce înseamnă pentru tine succes în carieră. Leagă-te de această realizare pentru a trece peste celelalte obstacole!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 28 martie 2022

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Per ansamblu, această zi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 28 martie 2022

Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente și asta te încântă. Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și tu mai multă presiune pe proprii umeri sau pe cei din jur.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 28 martie 2022

Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile pe care le ai în raport cu o anumită persoană importantă din viața ta. Chiar dacă nu știi cum să acționezi, măcar îți clarifici sentimentele. În primul rând, o faci pentru tine.
Articole astro