Horoscopul zilei de 29 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 martie 2021

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te transpune de multe ori în ipostaze inconfortabile. Per ansamblu, această zi de luni aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 martie 2021

Tentațiile de care ai parte astăzi nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. În viața personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe, chiar dacă în ultima perioadă simți că te-ai distanțat destul de mult de persoana iubită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 martie 2021

În ceea ce te privește, totul ține de ceea ce simți. Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta este de-a dreptul covârșitoare. Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 martie 2021

Starea de spirit agitată pe care o ai astăzi poate fi pusă pe baza influențelor astrale recurente. Saturn este destul de capricios, iar Marte ocupă din nou o poziție retrogradă. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 martie 2021

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Trăsăturile personalității tale se pot face apreciate cu ușurință în plan profesional, dar asta doar dacă tu îți dorești acest lucru cu adevărat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 martie 2021

În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete, chiar dacă cei din jur este posibil să nu aștepte asta de la tine. În majoritatea deciziilor pe care le iei, te lași tot mai influențată de ceea ce ai făcut în trecut pentru că istoria personală este definitorie pentru astfel de situații.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 martie 2021

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui pe drumul ales. Maniera în care alegi să faci lucrurile în plan profesional denotă o capacitate de organizare extraodinară, chiar dacă de multe ori te afli pe ultima sută de metri cu predarea anumitor proiecte.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 martie 2021

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui pe drumul ales. Maniera în care alegi să faci lucrurile în plan profesional denotă o capacitate de organizare extraodinară, chiar dacă de multe ori te afli pe ultima sută de metri cu predarea anumitor proiecte.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 martie 2021

În plan personal ai parte de o zi armonioasă și fără conflicte. Chiar dacă atmosfera de la birou este încărcată și ai multe responsabilități, îți dai seama că ai nevoie de reușite în acest sector al vieții tale pentru a nu pierde din vedere obiectivele care îți pot aduce împlinirea profesională.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 martie 2021

Astrele îți dau curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Aceasta este prima ”mutare” pe care trebuie să o faci pentru recâștigarea stimei de sine de altădată. Atunci când te simți frustrată de anumite neajunsuri, focusează-te pe lucrurile care îți oferă confort interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 martie 2021

Astăzi ai parte de companie plăcută, iar orele trec fără să îți dai seama. Te lași ”acaparată” de starea de bine pe care o resimți și asta te face să apreciezi din suflet tot ceea ce viața ți-a oferit. Astfel de momente de ”elucidare” ne oferă ancore noi pentru a continua să trăim.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 martie 2021

Nimic nu se va schimba în perioada următoare. Rutina de care ai parte îți aduce confortul psihic de care ai nevoie. Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui să te detașezi emoțional de ea.
Articole astro