Horoscopul zilei de 29 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 martie 2020

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 martie 2020

Pe parcursul acestei zile vor fi destul de multe situații dificile pentru tine. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele, dar fără să vrei, înveți să faci asta. Planetele îți sugerează să fii mai precaută în plan profesional. Nu ai nevoie să atragi dușmănia celor din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 martie 2020

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 martie 2020

În această perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale. Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală, mai ales atunci când ceea ce zici este lipsit de consistență.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 martie 2020

Starea de spirit agitată pe care o ai pe parcursul acestei zile poate fi pusă pe baza influențelor astrale. Saturn este destul de capricios. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi de weekend ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 martie 2020

Având în centrul câmpului energetic planetele Saturn și Venus, această zi este caracterizată de riscuri. Chiar dacă uneori nu realizezi acest lucru, viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Modul în care se desfășoară astăzi lucruile te intrigă destul de mult.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 martie 2020

Nu te mai ”agăța” de toate planurile pe care le face mintea ta! Mai ales în acele sectoare ale vieții tale în care creativitatea este imperios necesară, lasă-te dusă de val. Nu ai nimic de pierdut! Dinamica relației personale este tot ceea ce ai nevoie pentru a simți împlinire în plan emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 martie 2020

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Indiferent de contextul în care te afli, niciodată nu pui sentimentele sau nevoile tale mai presus. Lipsa aceasta de apreciere este dăunătoare pentru întregul tău echilibru interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 martie 2020

Întotdeauna ești indecisă cu privire la situațiile în care te afli sau ceea ce să alegi. Starea ta duală te pune de multe ori în situații neconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 martie 2020

Deși a face compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate atunci când va fi nevoie să alegi.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 martie 2020

Un pas înainte, doi înapoi. Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine, mai ales tensiunea pe care ai resimțit-o în aceste zile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 martie 2020

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare, atât pentru tine, cât și pentru cei direct implicați în deciziile pe care le iei. Fără niciun dubiu, tipul personalității tale este rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense.
Articole astro