Horoscopul zilei de 29 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 martie 2019

Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te simți destul de slăbită. Este posibil să resimți la un nivel profund schimbările climatice din ultima perioadă. Ești încântată de reușitele unor persoane importante pentru tine și te entuziasmezi alături de ele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 martie 2019

Ai nevoie de mai multă claritate în anumite sectoare ale vieții. Te simți în derivă. Privești în față la necunoscutele pe care viața încă nu ți le-a revelat și începi să crezi în ideea de început. Ai nevoie de o astfel de ancoră emoțională pentru a trece peste dezamăgirile trăite în ultima perioadă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 martie 2019

Ești destul de consecventă în acțiuni și faci asta pentru a evita să dai greș. Influența pozitivă pe care o are partenerul de viață asupra ta este atât de vizibilă încât starea ta psihică se schimbă total în prezența lui. Deși aștepți să primești o veste importantă, rămâi încrezătoare că totul va fi bine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 martie 2019

Deși ideea de compromis nu este pe placul tău, astăzi vei fi nevoită să o faci. Sunt mulți cei care au așteptări de la tine și uneori ai vrea să nu îi dezamăgești. Modul în care te-ai simțit în ultima perioadă te-a ajutat mult să fii mai determinată în ceea ce privește anumite schimbări din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 martie 2019

Agitația de la birou este de necontenit astăzi. Vin multe proiecte și totul va fi la fel de antrenant ca și până acum. Chiar dacă prietenii sunt pentru tine ca o resursă incontesabilă de energie pozitivă, această perioadă te îngroapă într-o stare profundă de melancolie.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 martie 2019

Nu mai fă din tine o prioritate pentru cei din jur atât timp cât aceștia te consideră doar o opțiune! Astăzi reușești să vizualizezi mult mai clar modul în care îți dorești să decurgă lucrurile în anumite planuri ale vieții tale. De acum tot ceea ce trebuie să faci este să acționezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 martie 2019

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea în zodia ta și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine. Cu toate astea, vei trăi cu toată deschiderea starea de bine pe care o aduce în viața ta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 martie 2019

Schimbările în mare viteză vor face parte din activitatea ta zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Indiferent de acest aspect, parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și mai multă presiune pe proprii umeri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 martie 2019

Tentațiile de care ai parte astăzi nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii zile. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! O meriți din plin. Inspirația îți conduce întotdeauna acțiunile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 martie 2019

Ai tendința dezastruoasă în raport cu propria persoană de a analiza mult prea mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și autenticitate. Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care nu le cunoști.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 martie 2019

Astăzi nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală, mai ales atunci când ceea ce zici este lipsit de consistență și adevăr.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 martie 2019

Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și nu te mai lași atrasă de tot felul de presupoziții. Schimbările care au loc în viața ta sunt intense, dar îți întăresc sentimentul de împlinire emoțională. În această perioadă cariera va fi plasată pe loc secund.
Articole astro