Horoscopul zilei de 29 martie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 martie 2018

În viaţa personală are loc o răsturnare de situaţii la care nu te aşteptai. Îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă te-a prins complet nepregatită. Ai nevoie de sprijinul persoanelor de încredere pentru a te repune pe picioare. Orice ar fi, nu dispera!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 martie 2018

Astăzi reuşeşti să îţi îndeplineşti un obiectiv extrem de important. Leagă-te de această realizare pentru a trece peste celelalte obstacole! Energiile planetelor conlucrează intens în favoarea ta. Vei resimţi acest lucru mai ales spre sfârşitul zilei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 martie 2018

Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale. A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 martie 2018

Viaţa profesională este într-o continuă ascensiune. Toate meritele sunt ale tale. Ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 martie 2018

Ești foarte încrezătoare în viitorul tău profesional și ești sigură de ceea ce îţi doreşti. Mai mult decât atât, această dispoziţie pozitivă pe care o resimţi astăzi te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 martie 2018

Ai nevoie de bani în perioada care urmează, dar mai ales pentru vacanţa pe care o plănuieşti. A face economii ar fi o acțiune indicată. Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 martie 2018

Agitația de la birou este de necontenit astăzi. Nimic nu se va schimba nici în perioada următoare. Vin multe proiecte și totul va fi la fel de antrenant ca și până acum. Chiar dacă prietenii sunt pentru tine ca o resursă incontesabilă de energie pozitivă, această seară te îngroapă într-o stare profundă de melancolie.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 martie 2018

Te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Anotimpul rece este pentru tine cea mai grea perioadă din an. În sfârșit, reușești să te bucuri de venirea primăverii. Tristețea și melancolia nu mai apasă constant pe umerii tăi. Astăzi petreci mai mult timp alături de persoana iubită.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 martie 2018

Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri din trecut. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 martie 2018

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legatură cu relația pe care o ai, ai nevoie de siguranță absolută. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Venus este prezent tot mai mult în viața ta amoroasă. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 martie 2018

În această perioadă îți găsești pacea interioară de care ai nevoie. Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 martie 2018

Ideile pe care le ai nu duc lipsa de structură. Cu toate acestea, simți dezorganizarea din jurul tău. La birou nu reușești să te faci auzită, iar acasă, prioritățile celorlalți nu sunt să te asculte. Având în vedere perseverența de care totuși dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești.
Articole astro