Horoscopul zilei de 29 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 mai 2021

Astăzi profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte deoarece te face să ai mai multă încredere în tot ceea ce faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 mai 2021

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi de weekend plină de exuberanță și vitalitate. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite. Atunci când vine vorba de relația personală, încă ești nesigură cu privire la anumite decizii. Alegi să lași timpul să îți arate dacă ai dreptate sau nu în acest sens.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 mai 2021

Pe parcursul acestei zile vor fi destul de multe situații dificile pentru tine. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele din jurul tău. Planetele îți sugerează să fii mai precaută în plan profesional. Nu ai nevoie să atragi dușmănia celor din jur.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 mai 2021

Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează, mai ales în cadrul colectivului de la birou. Ești mult prea grăbită să pui în aplicare doar ideile tale și de aceea atragi antipatie anumitor colegi care își doresc să se afirme.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 mai 2021

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 mai 2021

Familia este responsabilă de multe din conflictele interioare cărora încerci să le faci față zi de zi, cu maturitate. Te simți ancorată în tot felul de stări de neliniște care te împiedică să îți atingi potențialul maxim. Chiar dacă ai în jur persoane care te încarcă pozitiv cu entuziasmul lor, nu reușești să te autodepășești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 mai 2021

Drama și iubirea pasională te vor ”arunca” dintr-o parte într-alta pe parcursul întregii zile. Interesul direct pe care îl manifești mereu pentru starea de bine a celor din jur, face din tine o persoană demnă de apreciat, fără doar și poate. Cu toate astea, trebuie ”să ai grijă” și de propriile nevoi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 mai 2021

În viața ta sunt momente sau persoane care parcă te resuscitează și te fac să retrăiești într-un mod repetitiv experiențe dureroase. Deși starea de spirit de astăzi te poate ajuta să finalizezi un proiect important, alegi să te complaci în neputința pe care o simți pe alocuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 mai 2021

Un partener profesional te va ajuta astăzi să ieși din zona de confort și să expui cu încredere ideile pe care le ai. Teama de a fi respinsă își pune de multe ori amprenta asupra modului în care acționezi. În ultima perioadă se văd totuși destul de multe ”restructurări” în ceea ce privește valorile după care te ghidezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 mai 2021

Dualitatea specifică personalității te pune de multe ori în situații neconfortabile. Chiar dacă anumite contexte prin care treci îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, de cele mai multe ori nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 mai 2021

Atunci când te afli într-o poziție de putere, nici măcar tu nu ai încredere în propriile acțiuni. Uranus te împinge de la spate să acorzi mai multă atenție detaliilor, însă tu continui să fii destul de superficială. Onestitatea și integritatea sunt pentru tine două valori esențiale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 mai 2021

Firea curioasă și comunicativă te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta, indiferent de cât de dificil poate părea asta. Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în perioada următoare te ajută să te îndepărtezi de persoane toxice care îți ”storc” energia psihică.  
Articole astro