Horoscopul zilei de 29 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 mai 2020

Sub opoziția dintre Venus și Saturn apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 mai 2020

Sistemul de valori diferit își spune cuvântul în multe momente cheie de pe parcursul acestei zile. Fără să îți dai seama când se întâmplă acest lucru, te avânți într-o serie de discuții contradictorii, chiar dacă nu ai energia necesară să le finalizezi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 mai 2020

Îți este dificil să nu ai mereu o atitudine onestă față de toți cei cu care interacționezi. Din păcate, un astfel de comportament nu este întotdeauna apreciat de cei din jur, iar frustările ajung să fie inevitabile. Pur și simplu nu reușești să înțelegi dinamica anumitor lucruri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 mai 2020

Tot ceea ce trăiești astăzi la nivel emoțional este de fapt amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Nu îți dorești să judeci și nici să fii judecată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 mai 2020

Această zi de vineri aduce destul de multe provocări pe care va trebui să le înfrunți. A-i lăsa pe cei din jur să îți influențeze alegerile în plan personal poate să denote o slăbiciune din partea ta. Evită să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce va veni!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 mai 2020

Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi. Maniera în care se desfășoară evenimentele din viața ta nu are sens pentru tine, dar ai învățat să ai răbdare cu tine și să nu mai grăbești lucrurile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 mai 2020

Ești dedicată și focustă pe obiectivele profesionale. În această perioadă din viața ta, cariera este prioritară. În ceea ce te privește, lucrurile nu pot lua altă formă decât aceasta, chiar dacă familia te susține sau nu pe acest drum.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 mai 2020

Astăzi devii tot mai reticentă în raport cu ceea ce ai putea obține dacă ai vorbi deschis despre propriile emoții. Modul aceasta de a acționa nu ți-a adus niciun beneficiu, cu atât mai puțin cu cât la mijloc se aflau și interese emoționale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 mai 2020

Este esențial pentru propriul echilibru interior să nu ai așteptări prea mari de la nimic din ceea ce se întâmplă în jur. Pentru a duce la bun sfârșit anumite planuri, ai nevoie de o motivație reală și să fii condusă de dorința de a-ți pune amprenta pe ceea ce te înconjoară.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 mai 2020

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra afecțiunea prin fapte concrete. Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău este de bun augur pentru legătura dintre voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 mai 2020

Această zi este cât se poate de liniștită. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile ”proiectate” cu entuziasm pentru weekend te ajută să rămâi încrezătoare în vremuri mai puțin tulburi.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 mai 2020

Înainte de a te lăsa condusă de primul impuls, analizează situația în care te afli. Firea explozivă te-a condus de multe ori spre situații-limită. Nu ai nevoie de confirmarea nimănui, dar asta nu înseamnă că trebuie să adopți o atitudine pasiv-agresivă în raport cu opiniile celorlalți.
Articole astro