Horoscopul zilei de 29 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 mai 2019

Dualitatea specifică personalității te pune de multe ori în situații neconfortabile. Chiar dacă anumite contexte prin care treci îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, de cele mai multe ori nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 mai 2019

În această perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale. Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală, mai ales atunci când ceea ce zici este lipsit de consistență.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 mai 2019

Firea ta curioasă și comunicativă te ajută să întorci lucrurile în favoarea ta, indiferent de cât de dificil poate părea asta. Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în perioada următoare te ajută să te îndepărtezi de persoane toxice care îți ”storc” energia psihică.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 mai 2019

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea în plan personal și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine deoarece pe parcurs ai întâmpinat destul de multe provocări.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 mai 2019

Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige și pe alocuri, să te frustreze destul de profund. Cu toate astea, este important ca uneori să te lași dusă de val și să nu mai pui și tu presiune pe proprii umeri. Respectă-te și ai mai multă răbdare cu tine!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 mai 2019

Oricât de mult te prefaci că ești interesată de anumite lucruri, este evident comportamentul tău forțat. Odată ce nu acționezi cu plăcere și dedicare, este imposibil ca mesajul pe care îl transmiți să fie diferit. Oamenii care te cunosc cu adevărat observă orice mici modificări în atitudinea pe care o abordezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 mai 2019

Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează, mai ales în cadrul colectivului de la birou. Ești mult prea grăbită să pui în aplicare doar ideile tale și de aceea atragi antipatie anumitor colegi care își doresc să se afirme.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 mai 2019

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legătură cu relația pe care o ai, ai nevoie de un mediu afectiv securizat. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregătită și este normal să simți că este destul de dificil să faci acest pas.  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 mai 2019

Dintotdeauna te-ai considerat inferioară în raport cu anumite persoane, mai ales atunci când vine vorba de anumite reușite. Această percepție despre sine se poate întoarce împotriva ta în plan profesional, iar implicările pe care le are în plan sentimental sunt definitorii pentru echilibrul tău interior.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 mai 2019

Astăzi profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte deoarece te face să ai mai multă încredere în tot ceea ce faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 mai 2019

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete. Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău este reconfortantă pentru tine și te face să fii mai visătoare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 mai 2019

Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente și în raport cu unele persoane față de care ai destul de multe așteptări. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în plan profesional, rămâi totuși focusată pe îndeplinirea propriilor visuri.
Articole astro