Horoscopul zilei de 29 mai 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 mai 2018

Agitația de la birou este de necontenit astăzi. Vin multe proiecte și totul va fi la fel de antrenant ca și până acum. Chiar dacă prietenii sunt pentru tine ca o resursă incontesabilă de energie pozitivă, această perioadă te îngroapă într-o stare profundă de melancolie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 mai 2018

Nimic nu se va schimba în perioada următoare. Rutina de care ai parte îți aduce și confortul psihic de care ai nevoie. Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui pe acest drum.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 mai 2018

Te simți lipsită de energie și nu dorești să mai preiei inițiativa. Anotimpul călduros este pentru tine cea mai grea perioadă din an. Tristețea și melancolia apasă, din nou, constant pe umerii tăi. Astăzi petreci mai mult timp la birou. Ai nevoie să îți distragi atenția de la anumite probleme.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 mai 2018

Îți dorești foarte mult să profesezi în domeniul care îți place. Deși te simți constrânsă de anumiți factori externi, lupți pentru visurile tale. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 mai 2018

Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri din trecut. Timpul poate fi un bun sfetnic, mai ales dacă îți canalizezi atenția asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 mai 2018

Ești o perfecționistă din fire. Această caracteristică a personalității te pune în dificultate atunci când vine vorba de critică. Astăzi simți că te îndrăgostești de potențialul celor din jur. Oferi sprijin necondiționat tuturor celor care au nevoie de el.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 mai 2018

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legatură cu relația pe care o ai, ai nevoie de siguranță absolută. Nimeni și nimic însă nu îți poate oferi acest lucru. Este important să îți dai seama dacă riscurile pe care ți le asumi justifică întru totul locul în care vrei să ajungi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 mai 2018

Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregatită. Jupiter este prezent tot mai mult în viața ta amoroasă. Romantismul și apropierea pe care le trăiești în aceste zile te ajută să îți reconsideri poziția în raport cu partenerul de viață.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 mai 2018

Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Profită din plin de toate momentele de calitate de care ai parte! Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 mai 2018

Tot ceea ce se întâmplă astăzi la birou te are pe tine ca şi personaj central. Colegii de birou şi superiorii se încred în abilitatea ta de a rezolva probleme delicate. Nu scapi niciodată de responsabilitate în astfel de situaţii limită. Viaţa personală îți este plină de pasiune.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 mai 2018

Deși starea de sănătate nu ți-a dat de prea multe ori bătăi de cap, sunt momente în care te vei simți destul de slăbită. Este posibil  să resimți la un nivel profund schimbările climatice. Anotimpul călduros nu este deloc potrivit pentru o persoană atât de sensibilă la temperaturile ridicate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 mai 2018

La birou nu reușești niciodată să te faci înțeleasă. Comunicarea care are loc între tine și colegi este defectuoasă peste măsură. Sistemul de valori diferit își spune cuvântul în multe momente cheie din timpul activității profesionale. Cu toate astea, rămâi focusată pe propriile obiective și ascultă-ți intuiția!
Articole astro