Horoscopul zilei de 29 iunie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iunie 2022

Deși stresul psihic la care te expui zilnic nu poate fi constestat, îți dai seama că nu accepți această stare de fapt ca fiind realitate. Toate planurile pe care le ai stabilite pot fi spulberate într-o singură clipită dacă nu iei în seamă riscurile propriilor acțiuni.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iunie 2022

Ai senzația că totul se schimbă de la o zi la alta, iar starea de agitație interioară pe care o resimți te încetinește destul de mult în orice acțiune. Rănești cu ușurință pe cei din jur atunci când simți că nu mai deții controlul, iar această atitudine te îndepărtează chiar și de persoanele pe care mizai întru totul.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iunie 2022

Tot ceea ce trăiești astăzi la nivel emoțional este de fapt amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Nu îți dorești să judeci și nici să fii judecată!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iunie 2022

Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi. Maniera în care se desfășoară evenimentele din viața ta nu are sens pentru tine, dar ai învățat să ai răbdare cu tine și să nu mai grăbești lucrurile.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iunie 2022

Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Indiferent de dispoziția psihică pe care o ai astăzi, alegi să fii alături de cei care au nevoie de tine. Atunci când vine vorba de integritate, ești prima persoană din anturaj care nu face nicio concesie în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iunie 2022

Opoziția dintre Soare și Saturn te obligă să îți analizezi viața dintr-o perspectivă sinceră și onestă. În loc să negi ceea ce știi că te caracterizează cu adevărat, poate ar fi mai indicat să cauți în tine curajul de a integra acest lucru într-o manieră matură. Astăzi, deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care altădată aveai încredere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iunie 2022

Atitudinea autoritară a personei iubite te indignă astăzi. Deși îi cauți explicație, nu reușești să îți dai seama de ce se comportă așa. Cel mai indicat este să vorbești deschis cu ea despre această tensiune care există între voi. Uneori nu este o soluție potrivită să lăsăm lucrurile să decurgă de la sine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iunie 2022

Îți dorești foarte mult să profesezi în domeniul care îți place. Deși te simți constrânsă de anumiți factori externi, speri că vei reuși să lupți pentru visurile tale. Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. Ai tendința, în permanență, să te neglijezi.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iunie 2022

Înainte de a te lăsa condusă de primul impuls, analizează situația în care te afli. Firea explozivă te-a condus de multe ori spre contexte care ți-au pătat imaginea socială. Nu ai nevoie de confirmarea nimănui, dar asta nu înseamnă că trebuie să adopți o atitudine pasiv-agresivă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iunie 2022

Este posibil să resimți la un nivel profund schimbările climatice care au loc în perioada aceasta. Anotimpul acesta nu este deloc potrivit pentru o persoană atât de sensibilă ca tine, mai ales dacă este să luăm în considerare și implicațiile pe care le are la nivel emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iunie 2022

Astăzi devii reticentă în raport cu ceea ce ai putea obține dacă ai vorbi deschis despre propriile emoții. Modul aceasta de a acționa nu ți-a adus niciun beneficiu, cu atât mai puțin cu cât la mijloc se aflau și interese emoționale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iunie 2022

Vrei întotdeauna să deții controlul. Imaginea ta socială are de suferit de pe urmă intransigenței pe care o expui la orice pas. Persoanele apropiate îți înțeleg dorința de a fi mereu prima, dar tu trebuie să fii conștientă că această nevoie ascunde mai multe neajunsuri la nivel emoțional.
Articole astro