Horoscopul zilei de 29 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iunie 2019

Această perioadă plină de prosperitate este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Profită din plin de toate momentele de calitate de care ai parte! Cu fiecare zi care trece, ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iunie 2019

În această zi îți vei demonstra sentimentele prin fapte concrete, chiar dacă cei din jur este posibil să nu aștepte asta de la tine. În majoritatea deciziilor pe care le iei, te lași tot mai influențată de ceea ce ai făcut în trecut pentru că istoria personală este definitorie pentru astfel de situații.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iunie 2019

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Anumite prietenii de care ai parte te ajută să afli lucruri noi despre propriile limite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iunie 2019

Evenimentele de care ai parte în această perioadă te ajută să apreciezi ceea ce ai. Firea ta reticentă la ideea de nou te forțează să râmăi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă. Te ferești cât poți de mult de dramele altora pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iunie 2019

Relația armonioasă cu partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie pentru ”a crește” ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Echilibrul emoțional pe care ți-l oferă acesta este pentru tine catalizatorul în fața oricărui tip de obstacol. Nimic din jur nu te ”susține” mai mult decât o fac iubirea și încrederea pe care ți le oferă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iunie 2019

Majoritatea deciziilor pe care le vei lua în perioada următoare vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare și dezorganizare emoțională. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale interioare, dar reușești totuși să pui în stand by anumite proiecte la care lucrezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iunie 2019

Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă. Viața profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți și de aceea oferă autenticitate.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iunie 2019

Astrele îți dau curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Aceasta este prima ”mutare” pe care trebuie să o faci pentru recâștigarea stimei de sine de altădată. Atunci când te simți frustrată de anumite neajunsuri, focusează-te pe lucrurile care îți oferă confort interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iunie 2019

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iunie 2019

Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă în raport cu cei din jur face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Nu mai vrei să depui efort, energie, resurse, emoții pentru a ajunge să le oferi celor din jur posibilitatea de a-și satisface nevoile din plan emoțional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iunie 2019

În ceea ce privește viața profesională, energia creativă de care ai parte în această perioadă te ajută să te clasezi pe următoarea treaptă ierarhică. Această reușită te ajută să îți regăsești motivația de altădată. Într-adevăr, aveai nevoie de un nou început, mai ales în ceea ce privește cariera.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iunie 2019

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregului weekend și tu vei avea parte de mult romantism și tandrețe în plan personal.
Articole astro