Horoscopul zilei de 29 iunie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iunie 2018

Un pas înainte, doi înapoi. Cam aceasta este dinamica acestei zile pentru tine. Cu toate acestea, Mercur retrograd își finalizează ascensiunea și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iunie 2018

Schimbările de mare viteză vor face parte din activitatea zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă însă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și tu mai multă presiune pe proprii umeri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iunie 2018

Tentațiile de care ai parte astăzi nu vor fi ușor de combătut. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregii luni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Respectă-te și răsfață-te! O meriți din plin. Inspirația îți conduce acțiunile pe întreg parcursul zilei.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iunie 2018

Lucrurile simple sau banele îți construiesc fericirea zi de zi. Te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte. Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează, mai ales în cadrul colectivului de la birou.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iunie 2018

La birou, pe parcursul acestei zile vor fi destul de multe situații dificile pentru tine. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi astfel de dispute. Planetele îți sugerează să fii mai precaută în plan profesional. Nu ai nevoie să atragi dușmănia celor din jur.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iunie 2018

Deși a face compromisuri nu mai este pe placul tău, astăzi vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. Din păcate, ai mari probleme la capitolul decizional. Acest lucru se transformă în dezavantaj la nivel profesional.  

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iunie 2018

Având în centrul energiilor planetele Saturn și Pluto, această zi este caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși unele posibile scenarii te fac să îți înfrânezi acțiunile, sunt situații în care faci doar ceea ce simți.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iunie 2018

Intrigile fac parte din tabloul acestui sfârșit de săptămână. Indiferent că este vorba de viața personală, de carieră, de alegeri, de relații sau de orice alt aspect al vieții tale, totul suferă modificări substanțiale. Lasă lucrurile să decurgă de la sine!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iunie 2018

Marte te va urmări îndeaproape, te va energiza şi te va umple de dinamism pentru ca tu să îţi lași frâu liber emoțiilor. De asemenea, vei fi din ce în ce mai dornică să te implici şi în activitatea de la birou. Departamentul în care lucrezi s-a dezvoltat foarte mult în ultima perioadă și tu simți că acum ai șansa să te remarci.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iunie 2018

A face economii ar fi o acțiune indicată pentru această zi plină de ispite. Atunci când trebuie să faci compromisuri pentru anumite persoane, este de preferat să iei în calcul toate riscurile pe care ți le asumi. Acestea pot ajunge să îți descurajeze intențiile.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iunie 2018

Tot  ceea ce vei întreprinde va avea un scop bine definit. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane. Deși stai la depărtare de ele, ancora emoțională construită în timp este greu de eliminat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iunie 2018

Această zi îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te remarca. Modul în care reușești să întorci evenimentele în favoarea ta, te determină să îți dorești mai mult de la propria persoană. A-i lăsa pe cei din jur să îți influențeze alegerile în plan personal poate să denote o slăbiciune din partea ta.
Articole astro