Horoscopul zilei de 29 iulie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iulie 2022

Simți că acționezi defensiv în mai multe din contextele în care te vei afla pe parcursul acestei zile. Deși nu cunoști cu exactitate sursa acestei tensiuni pe care o resimți, ești totuși de părere că neîndeplinirea unor anumite obiective importante pentru tine este un fapt devastator pentru tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iulie 2022

Pentru tine este dificil să nu ai o atitudine onestă și sinceră față de toți cei cu care interacționezi. Din păcate, un astfel de comportament nu este întotdeauna apreciat de cei din jur, iar frustările ajung să fie inevitabile. Pur și simplu nu reușești să înțelegi dinamica anumitor lucruri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iulie 2022

Deși întotdeauna ai mizat pe propria intuiție, deodată îți dai seama că aceasta te ”forțează” să iei decizii greșite, chiar și în acele contexte în care lucrurile îți sunt foarte clare. Indiferent de casa astrală în care te vei afla în perioada următoare, agitația din jurul tău va fi de necontenit.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iulie 2022

Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte care te macină psihic, este nevoie de încredere. De multe ori nu ești dispusă să ieși din zona de confort, dar tocmai o astfel de atitudine te poate ajuta să ”crești”, din toate punctele de vedere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iulie 2022

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești să faci te ajută întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te îndeamnă să lași deoparte orice posibile scenarii negative și să te focusezi doar pe pașii pe care trebuie să îi parcurgi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iulie 2022

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. Indiferent de opțiunile pe care le ai, ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. De cele mai multe ori, rațiunea ia loc sentimentelor. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iulie 2022

Procesul de detașare emoțională în care susții că te afli de ceva timp are multe urcușuri și coborâșuri. Caruselul de gânduri care îți inundă mintea te face să îți dai seama câtă putere au anumite lucruri asupra ta. Dorința de a te detașa de o anumită persoană devine tot mai aprigă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iulie 2022

Încă de la începutul zilei, simți că treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor!  

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iulie 2022

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi îți vei demonstra afecțiunea prin fapte concrete. Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău este de bun augur pentru legătura dintre voi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iulie 2022

Înainte de a te lăsa condusă de primul impuls, analizează situația în care te afli. Firea explozivă te-a condus de multe ori spre contexte care ți-au pătat imaginea socială. Nu ai nevoie de confirmarea nimănui, dar asta nu înseamnă că trebuie să adopți o atitudine pasiv-agresivă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iulie 2022

Deși nu ești genul de persoană care să pună accent pe opinia celor din jur, în plan profesional trebuie să te ferești de judecata rivalilor. Majoritatea colegilor de birou se simt ”amenințați” de poziția ta categorică în raport cu superiorii.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iulie 2022

Această zi este cât se poate de liniștită. Lucrurile își urmează cursul fără evenimente neplăcute. Profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte.
Articole astro