Horoscopul zilei de 29 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iulie 2021

Astăzi deciziile şi alegerile tale sunt puse la îndoială de persoane în care mai aveai încredere și pe care te bazai. Poate confirmarea lor nu mai este pentru tine atât de importantă ca altădată. Dobândești o independență emoțională care te schimbă destul de mult ca persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iulie 2021

Sunt situații în care este indicat un comportament rațional, însă tu nu reușești să faci asta. Toate dezamăgirile pe care le trăiești sunt de fapt produse de tine. Te lași condusă doar de ceea ce simți, iar sentimentele tale sunt dintre cele mai profunde, indiferent de context.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iulie 2021

Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente și în raport cu unele persoane față de care ai destul de multe așteptări. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în plan profesional, rămâi totuși focusată pe îndeplinirea propriilor visuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iulie 2021

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legătură cu relația pe care o ai, ai nevoie de un mediu afectiv securizat. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregătită și este normal să simți că este destul de dificil să faci acest pas.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iulie 2021

Te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine și nu te mai lași atrasă de tot felul de presupoziții. Schimbările care au loc în viața ta sunt intense, dar îți întăresc sentimentul de împlinire emoțională. În această perioadă cariera va fi plasată pe loc secund.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iulie 2021

Chiar dacă ”roiesc” în jurul tău tot felul de propuneri profesionale, nu vei acționa concret în nicio direcție. Nu te simți pregătită pentru schimbare. Rămâi ancorată într-o anumită stare de confort și nu te minți în acest sens. Indiferent de asta, și această stagnare trebuie să se sfârșească dacă îți dorești să evoluezi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iulie 2021

Influența decizională pe care o au emoțiile asupra ta, este de-a dreptul covârșitoare și acaparatoare, atât pentru tine, cât și pentru cei direct implicați în deciziile pe care le iei. Fără niciun dubiu, tipul personalității tale este rezultatul incontestabil al unei vieți emoționale intense.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iulie 2021

Lucrurile se întâmplă întotdeauna cu un anumit scop. Sunt situații a cărei esență sau lecție de viață pe care o ”ascunde” ajungem să o înțelegem după mult timp. Atunci când vine vorba de oamenii din jur, ar trebui să încetezi să mai pui etichete.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iulie 2021

Nu mai fă din tine o prioritate pentru cei din jur atât timp cât aceștia te consideră doar o opțiune! Astăzi reușești să vizualizezi mult mai clar modul în care îți dorești să decurgă lucrurile în anumite planuri ale vieții tale. De acum tot ceea ce trebuie să faci este să acționezi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iulie 2021

Schimbările în mare viteză vor face parte din activitatea ta zilnică cu care tu oricum ești obișnuită. Indiferent de acest aspect, parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige. Cu toate astea, te lași dusă de val și nu pui și mai multă presiune pe proprii umeri.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iulie 2021

Starea de spirit agitată pe care o ai pe parcursul acestei zile poate fi pusă pe baza influențelor astrale. Saturn este destul de capricios. Taskurile administrative și toate planurile stabilite pentru această zi dinspre sfârșitul săptămânii ajung să îți dea adevărate bătăi de cap.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iulie 2021

Per ansamblu, această zi de joi aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și te simți de parcă ai avea lumea la picioare. Susținerea acestora a fost dintotdeauna un punct de referință în raport cu definirea propriei fericiri.  
Articole astro