Horoscopul zilei de 29 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iulie 2020

Pentru a avea curaj să iei o decizie în legătură cu relația pe care o ai, ai nevoie de un mediu afectiv securizant. Orice decizie ai lua, vei avea de-a face cu un nou început. Un nou început pentru care încă nu te simți pregătită și este normal să simți că este destul de dificil să faci acest pas.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iulie 2020

Astăzi profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte deoarece te face să ai mai multă încredere în tot ceea ce faci.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iulie 2020

Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente și în raport cu unele persoane față de care ai destul de multe așteptări. Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini în plan profesional, rămâi totuși focusată pe îndeplinirea propriilor visuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iulie 2020

Parcursul anumitor lucruri din viața ta continuă să te intrige și pe alocuri, să te frustreze destul de profund. Cu toate astea, este important ca uneori să te lași dusă de val și să nu mai pui și tu presiune pe proprii umeri. Respectă-te și ai mai multă răbdare cu tine!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iulie 2020

Deși îți este dificil să îți imaginezi cum o să fie viața ta fără o anumită persoană, totul îți arată că trebuie să continui să mergi pe acest drum. Lucrurile se vor așeza de la sine, mai devreme sau mai târziu. Echilibrul tău emoțional rămâne primordial.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iulie 2020

Tot ceea ce trăiești astăzi conține amprenta emoțiilor intense pe care cei dragi te fac să le trăiești. Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iulie 2020

Convingerea absolută în raport cu ceea ce îţi dorești să se întâmple în viața ta te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iulie 2020

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Indiferent de contextul în care te afli, niciodată nu pui sentimentele sau nevoile tale mai presus. Lipsa aceasta de apreciere este dăunătoare pentru întregul tău echilibru interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iulie 2020

Astăzi ești pusă în dificultate atunci când ai de-a face cu persoane capricioase sau posesive. Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine și alegi să te revolți cu fiecare ocazie pe care o vei avea, indiferent de consecințe.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iulie 2020

Ești conștientă de ceea ce îți dorești și de ceea ce ai în cadrul relației actuale. În această zi alegi să îți demonstrezi sentimentele prin fapte concrete. Vrei să eviți cu orice preț vorbele goale. Atât tu, cât și partenerul trebuie să începeți să acționați pentru a menține o constanță emoțională între voi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iulie 2020

Astăzi ai senzația că te chinui să exiști. Nu reușești să faci nimic din ceea ce ți-ai propus, iar țelurile tale par lipsite de orice esență. Indiferent de parcursul lucrurilor, o să alegi întotdeauna familia în pofida carierei deoarece alături de cei dragi poți să spui că ai învățat să trăiești cu adevărat.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iulie 2020

Procesul de detașare emoțională în care te afli are multe urcușuri și coborâșuri. Niciodată nu ai simțit o presiune mai apăsătoare pe proprii umeri. Tot ce poți face uneori este să te lași dusă de val doar de emoțiile pe care le resimți.
Articole astro