Horoscopul zilei de 29 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iulie 2019

Totul în jurul tău este bine pus la punct. Niciun detaliu nu a fost desconsiderat sau tratat cu sperficialitate. Riscurile sunt cele care te fac să trăiești totul la cote maxime. Chiar și atunci când ideea de compromis poate fi evitată, tu nu ești obișnuită să nu acționezi în această manieră.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iulie 2019

Astăzi devii reticentă în raport cu ceea ce ai putea obține dacă ai vorbi deschis despre propriile emoții. Modul aceasta de a acționa nu ți-a adus niciun beneficiu, cu atât mai puțin cu cât la mijloc se aflau și interese emoționale.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iulie 2019

Înainte de a te lăsa condusă de primul impuls, analizează situația în care te afli. Firea explozivă te-a condus de multe ori spre contexte care ți-au pătat imaginea socială. Nu ai nevoie de confirmarea nimănui, dar asta nu înseamnă că trebuie să adopți o atitudine pasiv-agresivă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iulie 2019

Deși nu ești genul de persoană care să pună accent pe opinia celor din jur, în plan profesional trebuie să te ferești de judecata rivalilor. Majoritatea colegilor de birou se simt ”amenințați” de poziția ta categorică în raport cu superiorii.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iulie 2019

Vrei întotdeauna să deții controlul. Imaginea ta socială are de suferit de pe urmă intransigenței pe care o expui la orice pas. Persoanele apropiate îți înțeleg dorința de a fi mereu prima, dar tu trebuie să fii conștientă că această nevoie ascunde mai multe neajunsuri la nivel emoțional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iulie 2019

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te ajută foarte mult în tot ceea ce întreprinzi. Acest început de săptămână te ajută să iei decizii importante în raport cu viața profesională.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iulie 2019

Schimbările pe care ți le dorești se vor materializa doar dacă îți proiectezi bine obiectivele și faci pași mici, dar siguri spre reușită. Nimic din jur nu te ”susține” mai mult decât o fac iubirea și încrederea pe care ți le oferă partenerul de viață.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iulie 2019

În această perioadă îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale. Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții. Această reconectare te ajută să te echilibrezi din punct de vedere psihic.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iulie 2019

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. Indiferent de opțiunile pe care le ai, ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. De cele mai multe ori, rațiunea ia loc sentimentelor. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iulie 2019

Sub opoziția dintre Venus și Saturn apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iulie 2019

Ai tendința dezastruoasă în raport cu propria persoană de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și autenticitate. Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști. Ești o fire destul de retrasă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iulie 2019

Chiar dacă prietenii sunt pentru tine ca o resursă incontesabilă de energie pozitivă, această perioadă parcă ”te îngroapă” într-o stare profundă de melancolie. Deși de multe ori te simți constrânsă de anumiți factori externi, ”lupți” cu perseverență pentru visurile tale.
Articole astro