Horoscopul zilei de 29 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 iulie 2018

Deși a face compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate atunci când va fi nevoie să alegi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 iulie 2018

Întotdeauna ești indecisă cu privire la ceea ce să alegi. Starea ta duală te pune de multe ori în situații neconfortabile. Chiar dacă situațiile prin care treci nu îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 iulie 2018

Tabieturile sănătoase precum mișcarea în aer liber și masa de dimineață încep să prindă contur și în viața ta. Per ansamblu, această zi de weekend aduce multă energie pozitivă în viața ta. Ești înconjurată de familie și de prieteni și totul în jur este armonie.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 iulie 2018

Expunerea sinceră a sentimentelor te poate ajuta să rezolvi uşor neînţelegerile din viața ta. Îţi concentrezi atenţia asupra dezvoltării spirituale. Petreci mai mult timp doar cu tine însăți și încerci să intri în armonie cu propriile trăiri și emoții.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 iulie 2018

Evenimentele din viața ta au menirea clară de a te face să apreciezi ceea ce ai. Firea ta reticentă la ideea de nou te face să râmăi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă. Empatizezi destul de mult cu cei dragi și această retragere te ajută să te ”protejezi”. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 iulie 2018

Ai tendința dezastruoasă în raport cu propria persoană de a analiza foarte mult lucrurile. Din această cauză, sentimentele își pierd din nuanță și autenticitate. Viața privată nu este pentru tine un subiect de discuție cu persoanele pe care abia le cunoști.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 iulie 2018

Astăzi nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală, mai ales atunci când ceea ce zici este lipsit de consistență.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 iulie 2018

Surprinderea pe care o exprimă partenerul vis-a-vis de comportamentul tău plin de romantism este de bun augur pentru legătura dintre voi. Te lași dusă de ceea ce simți și astfel lucrurile își urmează cursul. Ziua aceasta se anunță destul de productivă în raport cu starea de spirit apatică pe care o ai.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 iulie 2018

Dualitatea lucrurilor de care ai parte te va pune în încurcătură. Deși ești capabilă să descifrezi intențiile celor din jur, în raport cu anumite persoane devii destul de implacabilă. Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 iulie 2018

Lucrezi fără noimă la proiectele personale, iar de la birou pleci foarte târziu. Aceasta este dinamica vieții tale de o bună perioadă de timp. Deși este posibil să nu resimți acum efectele nocive pe care le are asupra sănătății tale, este de preferat să începi să te menajezi.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 iulie 2018

Agitația din jur are un efect advers evident asupra propriului echilibru. Inducerea unei stări calme și focusate va fi cu atât mai dificilă cu cât vei fi înconjurată de persoane pesimiste și axate pe ideea de eșec. Încearcă să neutralizezi energia negativă pe care ți-o transmit.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 iulie 2018

Astăzi îţi dai seama ca tot ceea ce se întâmplă în prezent în viața ta te-a prins complet nepregatită. Deși ești obișnuită cu tot ceea ce reprezintă ideea de provocare, sunt momente sau contexte în care îți este dificil să te redresezi. Cu siguranță ai nevoie și de mai multă odihnă.
Articole astro