Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Relația armonioasă cu partenerul de viață este tot ceea ce ai nevoie pentru ”a crește” ca persoană, ca mamă, ca prietenă. Echilibrul emoțional pe care ți-l oferă acesta este pentru tine catalizatorul în fața oricărui tip de obstacol. Nimic din jur nu te ”susține” mai mult decât o fac iubirea și încrederea pe care ți le oferă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Faptul că alegi să fii mai puțin tolerantă în raport cu cei din jur face parte dintr-un proces de dezvoltare personală intens. Nu mai vrei să depui efort, energie, resurse, emoții pentru a ajunge să le oferi celor din jur posibilitatea de a-și satisface nevoile din plan emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate. Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul întregului weekend și tu vei avea parte de mult romantism și tandrețe în plan personal.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești să faci te ajută întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Mai mult decât atât, această dispoziție pozitivă te îndeamnă să lași deoparte orice posibile scenarii negative și să te focusezi doar pe pașii pe care trebuie să îi parcurgi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Astăzi profiți din plin de armonia care te înconjoară pentru a-ți reîncărca bateriile. Planurile stabilite cu persoana iubită te ajută și ele să rămâi încrezătoare cu privire la orice problemă de care vei avea parte deoarece te face să ai mai multă încredere în tot ceea ce faci.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Zodia ta va primi destul de multă energie din partea astrelor pentru a putea să faci tot ceea ce îți propui. Armonia pe care o regăsești astăzi în mijlocul celor dragi este precum o oază de liniște. Dintotdeauna te-ai simțit mai apropiată de anumite persoane din viața ta, dar nu ai fost capabilă să îți demonstrezi sentimentele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Dualitatea specifică personalității te pune de multe ori în situații neconfortabile. Chiar dacă anumite contexte prin care treci îți oferă posibilitatea să alegi din mai multe variante, de cele mai multe ori nu ești împăcată cu modul în care decurg lucrurile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Atunci când vine vorba de prieteni sau de familie, aceștia au întâietate în raport cu propria persoană. Indiferent de contextul în care te afli, niciodată nu pui sentimentele sau nevoile tale mai presus. Lipsa aceasta de apreciere este dăunătoare pentru întregul tău echilibru interior.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi plină de exuberanță și armonie. În ultima perioadă alegi tot mai des să petreci mai mult timp alături de familie. Echilibrul pe care ajungi să îl trăiești alături de cei dragi reprezintă pentru tine o sursă incontestabilă de energie pozitivă. 

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea în plan personal și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine deoarece pe parcurs ai întâmpinat destul de multe provocări.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Ai nevoie de mai multă claritate în anumite sectoare ale vieții. Te simți în derivă. Privești în față la necunoscutele pe care viața încă nu ți le-a revelat și începi să crezi în ideea de început. Ai nevoie de o astfel de ancoră emoțională pentru a trece peste dezamăgirile trăite în ultima perioadă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 ianuarie 2021

Mercur retrograd își finalizează ascensiunea în zodia ta și astfel reușești să duci la împlinire un proiect de suflet în care ai investit multă pasiune și energie. Această reușită te surprinde chiar și pe tine. Cu toate astea, vei trăi cu toată deschiderea starea de bine pe care o aduce în viața ta.
Articole astro