Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi plină de exuberanță și armonie. În ultima perioadă alegi tot mai des să petreci mai mult timp alături de familie. Echilibrul pe care ajungi să îl trăiești alături de cei dragi reprezintă pentru tine o sursă incontestabilă de energie pozitivă. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Maniera în care se desfășoară anumite lucruri din viața ta nu are sens pentru tine și alegi să te revolți cu fiecare ocazie pe care o vei avea, indiferent de consecințe. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Nu crezi în cele ”trei ceasuri rele”, dar parcă realitatea din jurul tău are o ”tonalitate negativă”. Viziunea asupra propriei vieți suferă destul de multe modificări în urma unor evenimente neprevăzute și solicitante psihic de care ai parte. Nu te lăsa ”îngenuncheată” de provocările vieții!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Adopți o atitudine extrem de analitică, indiferent de postura în care te afli. Pentru a trece mai lin prin viață, este important să ”privezi” anumite acțiuni de o interpretare anume. Sunt multe lucruri care pur și simplu își urmează cursul. Ai încredere în propria intuiție!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Astăzi treci foarte repede de la o dispoziție psihică la alta. Te pierzi din nou în amănunte legate de sentimentele pe care le ai. Încearcă să iei lucrurile exact așa cum vin. Nu mai pierde timp și energie in analiza lor! Pentru a-ți schimba perspectiva în raport cu anumite aspecte, este nevoie de încredere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Indiferent că accepți asta sau nu, rezultatul nu va fi niciodată diferit de ceea ce îți doresti tu de fapt să se întâmple. Modul în care viața noastră se derulează la nivel inconștient este de fapt catalizatorul fericirii noastre. Încearcă să privești lucrurile cu seninătate și degajare.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Din partea lui Marte primeşti multă energie şi exuberanţă pe parcursul acestei zile. Evenimentele din viața ta au darul te face să apreciezi ceea ce ai. Firea ta reticentă la ideea de nou te face să râmăi retrasă față de vacarmul existent în familie în această perioadă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Configurația planetară te sprijină din plin în toate deciziile pe care le iei. Viața ta profesională va fi mai provocatoare decât a fost vreodată. Încearcă să acționezi discret în anumite situații delicate. Acțiunile pe care le întreprinzi astăzi sunt dictate de ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Sub opoziția de astăzi dintre Venus și Jupiter, apar tot felul de întrebări în raport cu propria persoană. Este posibil să fi ajuns într-un impas emoțional greu de redresat. Cu toate astea, reușești să găsești o urmă de umor chiar și în acele situații bizare de care vei avea parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Având în vedere perseverența de care dai dovadă, vei reuși să obții tot ceea ce îți dorești. Cu toate astea, sunt momente în care acționezi complet nesăbuit. Încrederea în sine pare să fie zdruncinată destul de profund din cauza unor interacțiuni pe care le ai cu o persoană cu autoritate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Deși a face compromisuri nu este pe placul tău, vei fi nevoită să o faci. Acest tip de comportament este menit să aducă mai mult echilibru în viața ta personală. În carieră vei avea parte de multe oportunități în perioada aceasta, dar acest lucru te va pune în dificultate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 29 ianuarie 2020

Momentul de față este principalul catalizator al echilibrului vieții tale. Eviți să rămâi ancorată în trecut sau să visezi prea mult la ceea ce va veni. Autenticitatea sentimentelor tale iese la iveală în cele mai neașteptate momente. În plan personal ai parte de o zi armonioasă și fără conflicte.
Articole astro